Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile oceniacie grę?

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Sama nazwa się ciekawie nie zapowiada. Ale z tego co widzę, parę osób na forum już gra w to cuś. Więc, moglibyście mi coś o tej grze powiedzieć, o co w niej chodzi itd.?­

Opublikowano

Budujesz swój pojazd ktory moze latac jeździć chodzić. Dodajesz broń i jazda na pole walki.

Nabijasz także lvl żeby zwiększyć ilość CPU czyli czegoś co sprawia że możesz budować większe i bardziej rozbudowane roboty. Istnieją także tiery od 1-10 jest także tier TX-1 nazywają się megabotami i są trudniejsze do zniszczenia.

Musisz także zdobywac exp'a na kolejne bronie, koła, czy nogi.

To tak w skrócie jeśli chcesz zobaczyć to w pełnej okazałości pooglądaj sobie gościa PLAGA jego najnowsze odcinki.

Opublikowano

Powiem tak na początku byłem nastawiony negatywnie ale jak już pograłem troszku to tak mnie wciągnęło że nawet kupiłem premium 

W skrócie to taki WOT tylko że sam budujesz sobie pojazd + możesz zrobić latające 

Gra 9/10  

Jedynym minusem jest polski czat który nieraz przypomina mi czat metina... [sama patologia] 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co do czatu to jedyna rzecz która w tej grze mi się nie podoba. Ale przecież można zmienić na jakiś inny. Tak jak przedmówcy pisali możesz budować roboty. Później walczysz nimi aby zdobywać doświadczenie do odblokowywania różnych nowych rzeczy. Ważny jest także poziom gracza. Im wyższy, tym masz więcej CPU które pozwalają ci dodać do robota więcej klocków. Są teraz cztery albo pięć trybów gry. Jeśli chcesz mogę je opisać dokładniej przez pw. Jeśli jednak grałeś/grasz w WoTa, to będziesz musiał przyzwyczaić się do bardziej dynamicznych walk i braku możliwości kątowania, sidescrapingu.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Ważne że jest czat publiczny, bo niektóre gry go wyłączają (if u know what i mean) 
Największą zaletą tej gry jest to że nie jest wq P2W. Każdą jedną rzecz można kupić tak samo za kase z gry jak i mikropłatność, wyjątek stanowią rzeczy upiększające, jak np. Polska flaga, jakieś tam tabliczki z napisami lub prędkościomierze. Ogółem gra nie posiada czitów więc nie ma cziterów xD jest bardzo rozbudowana. Ja od siebie jestem skłonny dać jej 10/10 ze względu na nie wymuszanie kasy żeby coś osiągnąć jak to często bywa w P4F :)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

W wielkim skrócie to budujesz robota, walczysz nim i go rozwijasz/ulepszasz i pniesz się coraz wyżej w tierach ;)

A co to tiery? :v

Opublikowano

Tiery to poziom twojego robota.

Zaczynasz od tieru pierwszego, na którym za rozgrywane bitwy dostajesz Tech Pointsy z tieru pierwszego, za które możesz odblokować określone klocki w drzewku technologicznym (domyślnie klawisz T).

Klocki mają wpływ (im z wyższego tieru, tym większy) na ranking twojego robota. Gdy uzyskasz określony ranking, możesz znaleść się w wyższym tierze, gdzie będziesz zdobywał TP z wyższych tierów i odblokowywał co raz to lepsze klocki.

Dla niecierpliwych jest funkcja zapłaty za Uber Tech Pointsy, ale żeby je dostać trzeba mieć normalne Tech Pointsy, wirtualną gotówkę (GC oraz te klocki muszą być 'kupowalne' - muszą sąsiadować w Tech Tree z obecnie odblokowanymi klockami.

Są tiery od 1 do 10 włącznie oraz TX1 - tier MegaBotów.

f

Opublikowano

Dobra, gra się zapowiada naprawdę ciekawie. Na jakiej platformie? Steam podejrzewam. Może ktoś poprowadzić?­

Opublikowano

Przy pobieraniu gry ze stronki pyta cię czy pobrac na steam czy ns. W grze nie ma to najmniejszego wplywu, jutro przez caly dzien bede dostepny wiec jak cos to pisz pw to sie jakos zgadamy na tsie ;) Wytlumacze ci na czysto w grze co i jak ;)

wagner.jpg

Opublikowano

Dobra, gra się zapowiada naprawdę ciekawie. Na jakiej platformie? Steam podejrzewam. Może ktoś poprowadzić?­

Jak coś to podaj mi swój nick na PW to też ci pomogę 

O ile nie zraziłem do siebie dzisiaj @OCIUŚ to nawet możemy w 3 pograć 

Moje premium wyboostuje wam nagrody xD

Opublikowano

Jeśli chcesz to ja też mogę pomóc poznać ci grę. Możemy przecież się wymieniać z Ociusiem i xxGajosemxx. Napisze do ciebie pw jeśli widzisz w tym wątku chęć.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Jeśli chcesz to ja też mogę pomóc poznać ci grę. Możemy przecież się wymieniać z Ociusiem i xxGajosemxx. Napisze do ciebie pw jeśli widzisz w tym wątku chęć.

Gajos jako posiadacz premium może zaprosić do plutonu 4 osoby, jakoś damy radę ;)

wagner.jpg

Opublikowano

No ok. Rozumiem ze od tieru pierwszego wzwyż. Mam ten 30 poziom to coś tam ciekawego się zbuduje.

PS: Powinno być wyrazisz a nie widzisz. Tak to jest jak się ma #autokorektę w telefonie. (Postu edytować nie mogę bo coś mi tapatalk świruje. Najwyraźniej trzeba było kupić Samsunga zamiast Nokii)

YWs0T7n.png

Opublikowano

Koniec tematu o wspólnej grze, takie rozmowy proszę prowadzić na PW a nie w temacie, w którym autor prosi o opisanie gry.

Kolejne takie posty będą traktowane jako Offtopic(5%).

f

Opublikowano

@Azetek. Jeśli zlikwiduję te bloczki, to nadal będę miał ten sam tier, kiedy je postawiłem?­

Opublikowano

Koniec tematu o wspólnej grze, takie rozmowy proszę prowadzić na PW a nie w temacie, w którym autor prosi o opisanie gry.

Kolejne takie posty będą traktowane jako Offtopic(5%).

Nie dość że ten dział nie ma kompletnie żadnego ruchu to jeszcze sie przy*******asz o takie coś ...

@Azetek. Już do nich napisałem.

@topic

Powie ktoś, jak awansować na ­"tiery"?

Wygrywając mecze dostajesz hajs + punkty  za punkty odblokowujesz sobie części a za hajs je kupujesz. Na dole masz pasek postępu, za każdą część masz jakiś % tego paska, i jeśli pasek dojedzie do kolejnego T awansujesz wyżej 

Jeśli nie zrozumiałeś masz randomowy fiilm z YT 

https://www.youtube.com/watch?v=SvVb3Siy90Y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...