Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac za nic.

ProMix1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Tak jak w temacie, dostałem vac'a za nic, bez żadnego overwatcha, od razu vaca i to za nic gdyż byłem czysty i kieruję do was pytanie czy mam po prostu czekać na zdjęcie vac'a czy mam napisać do supportu i opisać problem?

Opublikowano

Nie ma VAC'a za nic i go nie zdejmą. 

Możesz napisać ale napiszą Ci że jest dowód = ) 

Jest VAC za nic i mogą go zdjąć.

Jeżeli faktycznie dostałeś za nic to szybko powinni go zdjąć, już były takie przypadki.

Jeśli jednak w najbliższym czasie nic w kwestii Twojego bana się nie zmieni to nie masz co liczyć na UB nawet po odwołaniu.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Nie, VACa dostałeś za cheatowanie. Nie tłumacz się, wszyscy wiemy, że cheatowałeś. VAC nie rozdaje banów za nic, a nawet jeżeli, to i tak nie dostaniesz unbana.

Unbany z VACa są nadawane w przypadku masowego false-positive'u.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

VAC banuje z automatu jak tylko znajdzie pliki które ingerują w .dll itp. 

Czitowałeś, nie rób głupa że nie , poprostu jesteś gównem. Leć do mamusi po hajsy na nowe konto.

Opublikowano

VAC banuje z automatu jak tylko znajdzie pliki które ingerują w .dll itp. 

Czitowałeś, nie rób głupa że nie , poprostu jesteś gównem. Leć do mamusi po hajsy na nowe konto.

Nie wiem dlaczego od razu mnie oskarżasz o jakieś czitowanie jak się nawet nie znamy, nie udaje głupa tylko po prostu nie wiem kiedy mi odbanują, czytałem pare postów o tym i pisali, że po tygodniu im odbanowali.Nie ryzykowałbym konta który ma 50 gier żeby  na profilu pisało, że mam vac'a bo to słabo wygląda.

A tak po za tym już kupiłem nowe konto i to nie za hajs mamusi :-)

Opublikowano

To że dostajesz vac na cs'a nie znaczy że w inne gry nie zagrasz to co ma ryzykowanie 50 gier, skoro ich nie ryzykujesz.

Vac nie jest nadawany za nic.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie ryzykowałbym konta który ma 50 gier żeby  na profilu pisało, że mam vac'a bo to słabo wygląda. Polecam przeczytać uważnie, vac na koncie jest nieestetyczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...