Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja - Mysql

mumumu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, miałem rejestracje na WebServ i wszystko pięknie chodziło, do póki nie zmieniłem expa na english ( honkong -->> english ), serwer wszystko ładnie działa, tylko że jak włączam WebServ to po jakiś 10 sekundach mi wyskakuje błąd MysQL!

O co chodzi? Prosze o pomoc!

Opublikowano

Tak zmieniłem, ale to się zmienia chyba tylko w jednym miejscu?

COMMON -> LOCALE

Tam zmieniłem z "honkong" na "english"

Opublikowano

IP dobre wpisałem, na pewno bo już kiedyś 2 dni reje była włączona bez stopu.

Zapory zapomniałem wyłączyć, zaraz dam edit czy coś się poprawiło.

EDIT/////////

Wyłączyłem zaporę, jest nadal tak samo, po 10 sek się stronka na WebServ wyłącza, jakiś błąd MysQL.

Opublikowano

Jest tak... Włączam stronke w WebServ, i wysuwa się okienko że serwer został włączony, po jakiś 10 sekundach, wyskakuje konsola i w niej pisze: Podczas uruchamiania serwera MysQL wystąpił następujący błąd:

I to wszystko, potem się okienko zamyka, i wysuwa się okienko że stronka się wyłączyła.

Opublikowano

... Umiem uruchomić, w WebServ już miałem rejestracje i działała bez zarzutu, tylko teraz coś nie działa...!

Opublikowano

a moze zainstaluj wamp server lub xampp

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

DOUBLE POST został zgłoszony . W/g regulaminu mozesz odswieżać tematy dopiero 24 godziny po napisaniu ostatniego postu.

Nadal nie opisales bledu dokladnie wiec prosilbym o zrobienie screena z trescia zaistnialego bledu inaczej nikt nie bedzie wstanie pomoc bo jasnowidzami nie jestesmy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...