Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 13 - Nie mogę włączyć

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przeszukałem jak dotąd pół internet, zrobiłem x rzeczy i nadal nie mogę włączyć FIFA 13.. Naprawiałem grę, dosłownie już chyba wszystko zrobiłem co było w internecie a gra dalej się nie włącza. Macie może jakieś pomysł? (To wszystko się zaczęło odkąd zainstalowałem "nowszą fife")­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Możesz usunąć ''nowszą grę'' i później użyj opcji ''napraw grę'' w FIFE 13. Ew. Przeinstaluj fife 13.

­

Opublikowano

Uruchom jako administrator :) Naprawdę w wielu rzeczach to pomaga :) Ew. poszukaj na internecie łatek i patchy aby zaktualizować wersję gry do najnowszej. BTW. Pirat czy oryginał? :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oryginał. Włączam lanucher > logo i nic.. już trochę czasu mineło i nie mogę włączyć ;x

Opublikowano

Oryginał. Włączam lanucher > logo i nic.. już trochę czasu mineło i nie mogę włączyć ;x

A próbowałeś uruchomić w trybie zgodności? PPM na ikonę FIFY, właściwości, zgodność i uruchom ten pogram w trybie zgodności z... i wybierz jedno, najlepiej tryb zgodności z SP3.

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Próbowałem z każdym windowsem i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...