Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 100 zł

watala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zamierzam zakupić myszkę do 100 zł.

Myszka nie musi wyglądać nie wiadomo jaka, po prostu aby dało się w miarę grać w csa.

Zastanawiam się nad Roccat Lua, Bloody V7

Mój chwy to claw grip

Opublikowano

fajnie by było gdybyś dołożył do kinzu v3, razer abyssus też jest dobry, a z tych co podałeś to zdecydowanie lua lepsza myszka, też okej.

Opublikowano

Witam.

Zamierzam zakupić myszkę do 100 zł.

Myszka nie musi wyglądać nie wiadomo jaka, po prostu aby dało się w miarę grać w csa.

Zastanawiam się nad Roccat Lua, Bloody V7

Mój chwy to claw grip

Lpesza dla mnie jest bloody v8 :) gdyż jest identyczna po dwóch stronach a nie wygięta z jednej strony jak jej poprzedniczka :)

Opublikowano

Bloody v7 będzie spoko. Sam używałem, ale przerzuciłem się na palm gripa, bo lepiej się gra. Kinzu nie polecam, bo ma sensor pixart, ale to już Twój wybór.

“Don’t make no difference what it is! I’ma pick the sh*t up! How much it is! I’ma pick the sh*t up! That’s what I do… I pick sh*t up!”

Opublikowano

Z takim budżetem polecam sprawdzić steelseries kinzu v2 sam grałem na niej swojego czasu i grało mi się na niej całkiem przyjemnie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...