Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupuj od niego .Lepszy jest chomik ma takie aukcje z kuferkiem zlota. On ci wszystko wytłumaczy .Spoko koleś 1 dnia zapłacilem i kase mialem :) Polecam ci go.

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano
:D nie kupuj od muchaogame, bo na 85% dostaniesz bana :) moj kumpel dostal tak, ze nie mial bana, ale jak handlowal jego kasa wynosila -9999999999 :P to jest ten system przeciw yang sellerom "Handel z yang sellerem MuchaOgame"
Opublikowano

Nie musisz miec konta bankowego.Tutaj masz link do Aukcij http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=319581 według mnie najlepszy koleś co yangami sprzedaje. Możesz kase przelac przelewem bankowym ale co taki papierek wypełaniasz.Wpisujesz tam jego NR konta ,Jego imie i nazwisko,Miasto gdzie mieszka , potem swój nick na allegro,Swoje imie i nazwisko,I w tytule przelewu swój nick z allegro GG i NP 50kk.on ci wszystko powie ma na swoich aukcjach GG więc sie nie martw .Powie ci do do literki gdzie co wpisac.

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

A tam bana nie dostaniesz,sam od niego kupiłem. Po za tym od razu po wpłacie przekazuje yang poprzez tobół. Możesz kupić yang albo przelewem, albo zdrapką ORAGNE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...