Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada Konta przez właściciela

Dzbanior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Miesiąc temu na moje konto włamał się kolega z klasy i zabrał wszystkie skiny, skrzynki itp i zablokował konto(rankedy, społeczność, rynek).

Po tym jak to zobaczyłem dostał co miał dostać :DDD Ale...

Wysłałem do steam supportu odwołanie w sprawie, że to ja jestem właścicielem konta wysłałem nawet ss e-maila na którym pisze "Dziękujemy za twój ostatni zakup na Steam "

Jest podana cena itp standardowo.

Po wysłaniu wiadomości dostałem e-mail " Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia" dalej nie dostałem informacji o odblokowaniu konta. Konto jest dalej zablokowane, pisałem jeszcze kolejne zgłoszenia i tam podawałem informacje z jakiej karty kupowałem dane osobowe itp.

Co zrobić ?

Jeśli chodzi o itemy to nie pisałem odnośnie nich bo nie mogą zwrócić.

Opublikowano

Ja w poniedziałek też wysłałem zgłoszenie o odblokowanie dałem dowody, po 1 dniu odpisali że mam email podać... a ja ten email napisałem wcześniej w zgłoszeniu (nwm czy oni to czytają czy na pałe odpisują) potem napisałem jeszcze raz wszystkie dowody i nic nie odpisali od 5 dni.

461_0xlady.png

Opublikowano

Po prostu nie chce im się odblokowywać konta... i nie odpisują, a spamowanie grozi dodaniem na czarną listę, także się nie opłaca...

Niespodzianka

<

Opublikowano

Po prostu nie chce im się odblokowywać konta... i nie odpisują, a spamowanie grozi dodaniem na czarną listę, także się nie opłaca...

Czasem jednak warto się pofatygować i to zgłosić - nie spamować, ale napisać od czasu do czasu i się przypomnieć - po to w końcu jest support.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Czyli mam szanse na odblokowanie ? W polu CD key mam wpisac jod z gry ? Bo jest taki problem ze mam tylko jakis kod podany w emailu potwierdzajacym zakup i to ten kod wpisuje moze ja cos zle robie bo dalej brak odp

Opublikowano

Musisz podać jak najwięcej informacji, aby potwierdzić że konto należy do Ciebie. KEY gry, dowód zakupu, e-mail...

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

No właśnie e mail podałem te informacje typ karty, adres bilingowy, 4 ostatnie cyfry, itp podałem wysłałem ss emaila potwierdzającego zakup i juz 2 tygodnie czekam na odpowiedz kurde przeciez nie bede czekal rok na unbana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...