Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V ONLINE - Jak zdobyć opancerzone auto?

ReGGePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdz w neta na telefonie (oczywiście w grze) wpisz auto w przeglądarke i wejdz w ten sklep i tam masz za 525k opancerzoną kurume.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Najprawdopodobniej musisz zrobić pierwszy napad: Akcja we Fleeca, żeby móc odblokować ten samochód.

Opublikowano

Na początku trzeba "Zainwestować w nieruchomości " sam nie wiem o co chodzi ponieważ mam garaż 10 miejsc za 150 tysi ;/ i nie mogę zrobić tej misji u lestera na online

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Po wbiciu 12LVL i zdobyciu (kupieniu) apartamentu(sam garaż nie wystarczy) z pokojem do planowania napadu zadzwoni do Was Lester własnie i po ukończeniu pierwszego napadu odblokowuje sie opancetzone auto czyli Kuruma.

Nieregulaminowa sygnatura

Gość Ramzes.
Opublikowano

Mi się wydaje, że przed napadem też mogłem kupić, ale jak się mylę to na 100% po pierwszym napadzie można kupić.

Opublikowano

Przed napadem nie da się kupić tego auta bo po prostu go nie widać, jest niedostępne. Dopiero po ukończeniu napadu wszystko działa.

who cares?

Opublikowano

Sama posiadam to auto, kosztuję 525, albo 550 tyś.

Musisz najpierw ukończyć misje związane z tym autem, np napad na Bank.

Dopiero wtedy będzie dostępny do kupienia w salonie -> Telefon i tam masz:). Jeżeli chodzi, o Suva opancerzonego tego zwykłego i tego z karabinem na dachu, to samo się tyczy.

post-1376452-0-35849900-1430816489.jpg
post-1376452-0-49110800-1430816498_thumb.jpg
post-1376452-0-91424900-1430816503_thumb.jpg
post-1376452-0-25040300-1430816514_thumb.jpg

Brakuję mi tylko jednego auta, suva opancerzonego z karabinem na dachu, niestety zdjęcia nie posiadam iż nawet dlatego że jego ciężko zdobyć.

Potem dodam zdjęcie, jak Xbox-a będę miała wolnego, bo chłopak napierdziela ;DD

Opublikowano

Kup apartament o wartości minimum 200tyś. Wtedy do Cb Lester zadzwoni i zaczniesz misje z nim robić. Po którejś misji od niego będzie dostępna Kuruma.

Co do tego drugiego zdjęcia to gracze na PC nie mogą go mieć. Chyba że przetransferowałeś postać z konsoli na PC. Dodam, że pojazdów z karabinami na dachu nie można do garażu schować co się wiąże, że nie można go tuningować, ani brać na napady.

Opublikowano

W Hangarze możesz trzymać pojazd pierwszy na zdjęciu i nie tylko ten :), no na misje nie można, ale graczy można naparzać :) + Pojazd numer drugi jest dostępny tylko trzeba wiedzieć jak go zdobyć ;).

Czemu każdy do mnie piszę w osobie męskiej .......

Opublikowano

Kolejny napad. Odblokowujesz te auta co każdy napad. (nie wiem jaka jest kolejność, samemu dopiero zaczynam :P)

Zrobiłem każdy po milion razy i nie mam.

Opublikowano

G****o prawda. To drugie auto to opancerzony Dukes, jest on dostępny dla graczy przechodzących z X360 i PS3 -> XONE i PS4 oraz XONE i PS4 -> PC. Dodatkowo jest on dostępny tylko na trybie fabularnym.

Opublikowano

G****o prawda. To drugie auto to opancerzony Dukes, jest on dostępny dla graczy przechodzących z X360 i PS3 -> XONE i PS4 oraz XONE i PS4 -> PC. Dodatkowo jest on dostępny tylko na trybie fabularnym.

Chodziło, o inne auto. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...