Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z samoistnym wyłączaniem się komputera

SzymoNNO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ostatnimi czasy komputer mi sie sam wyłancza po jakiś 40-80 min wymieniałem ostatnio dysk twardy na taki sam jak miałem i karte graficzną na taką samą jaką miałem ponieważ już był ten sprzęt troche stary i teraz gdy próbuje włożyć płyte do napędu 10 15 s i komputer się wyłancza jakbym nie włożył to by pewnie z 1h pochodził . Mam pytanie czy to jest winna zasilacza bo zasilacz nie wymieniałem i nie jest on zasilny ani za słaby do nowego sprzętu  bo poprzedni sprzęt (dysk,karta)  są takie same tyle że nowe . A więc prosze o jak najszybszą odpowiedź . Narka

Opublikowano

Jest duża szansa, że to właśnie wina zasilacza. Miałem kiedyś podobny problem po włączeniu komputer się wyłączał a czasami chodził całymi dniami i nigdy sam się nie wyłączył. Wymiana zasilacza pomogła. Poczekaj na opinie innych użytkowników bo to jest tylko moje zdanie a ja żadnym "specem" nie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...