Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja evadeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić evadeee ,żeby działało tak jak można zobaczyć na np. streamach? Mam oryginał ,ale aktualnie działa tak jak evade revolution ,żeby nie powiedzieć że gorzej(w opcjach nie zmieniałem nic)

Opublikowano

W ustawieniach masz co ma ci omijać. Jest tam opcja Chase mode bodajże dzięki której evaduje tylko high threat skill jeśli trzymasz spację. Dlatego pewnie wydaje Ci się że działa gorzej

Opublikowano

Nie wiem ,po prostu jak grałem na customie to kalista łapała co 2/3 skillshota ,a to jest dużo jak na taki niby z*******y skrypt

Opublikowano

Nie wiem ,po prostu jak grałem na customie to kalista łapała co 2/3 skillshota ,a to jest dużo jak na taki niby z*******y skrypt

powiesz jak ogarnales te skrypttttttt 

Opublikowano

@krakus171 Panie jest multum poradników na tym forum a ty nie potrafisz się po nim poruszać czy co jest z tobą nie tak :v?

@AntyWarn Jest podarnik jak to zrobić gdzieś w ciemnych stronach forum (czyt. dodany parę dni temu)

Opublikowano

nie jestem lewniem ale był bym wdzięczny za link do tematu :) z góry dziękuję :) ps. wszystko ze mną ok. tylko kto siedzi w pracy w weeekend..... 

Opublikowano

Ten poradnik o którym ludzie mówią nie będzie działał. Co przez to rozumiem. Na początku tak będą działały paid skrypty do czasu gdy ziomek nie dostanie HWID missmatch erroru i zgłosi to do Sidy. Wtedy Sida po blokuje i nie będzie już działało nawet jak zmienisz nick na nulled na innego donatora.

Opublikowano

czyli rozumiemm ze wystarczy zmienić nick na nulled? i tak nie będę kupował paid skryptów

Do czasu, sam się przekonasz

Opublikowano

NIe trudź się tym. Jak tylko dojdą do tego że ktoś o innym ip logował się do jego konta od razu zbanują to IP.

Opublikowano

NIe trudź się tym. Jak tylko dojdą do tego że ktoś o innym ip logował się do jego konta od razu zbanują to IP.

Będzie działać, ale do tego poradnika przydałby się jeszcze 1 podpunkt.

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...