Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grywalność na Barusie

dawidxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze Barus z tydzień i wydaje mi się że gra tam mało ludu jeśli chodzi o instancje nie mogę dostać się do instatncji powyżej 40 lvl'a np Mroczny Poeata Jaskina Draupin itp. W wyszukiwaniu grup jest bardzo mało grup jeśli chodzi o dołączenie. Zawsze tak było ?. Może zmenić serwer ?

Opublikowano

Barus jest jednym z najludniejszych serwerów na EU. Po prostu mało ludzi chodzi na te niskolvlowe instancje.

showonline.png

Hmm jakoś dziwnie pokazuje te serwery zintegrowane :D Przecież niby to połączyli.

Opublikowano

Na Barusie gra ponad przeciętna ilość ludzi, lecz zgodzę się z kolegą wyżej, nikt nie robi tych instancji 40-50 lvl raczej chodzą na nie na tym 65 levelu.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Witam gram na serwerze Barus z tydzień i wydaje mi się że gra tam mało ludu jeśli chodzi o instancje nie mogę dostać się do instatncji powyżej 40 lvl'a np Mroczny Poeata Jaskina Draupin itp. W wyszukiwaniu grup jest bardzo mało grup jeśli chodzi o dołączenie. Zawsze tak było ?. Może zmenić serwer ?

To przechodzisz na cross-serwer i co chwile ktos sklada pt na najrozniejsze insty, liczac od 27lvl do 51 + o.O Wy ludzie to bzdury gadacie.

Nie czaruj.

Opublikowano

500osób to na pewno gra na Barusie wbij 65lv i odczujesz radość z gry i zobaczysz jak wiele osób wybiera się na instancje wysoko levelowe.

17687288966590777985.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...