Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na Disco zbroję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję pluginu na Disco zbroję lub programisty, który mógłby takie coś napisać. Mój poprzedni plugin zużywał kilkaset procent procesora na serwerze. Gracz, który miałby włączoną disco zbroję dostawałby obrażenia takie jakie powinien dostawać w jego normalnej zbroi.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Witaj , 

tutaj jest bardzo przydatny tutorial do {skryptu} gdzie możesz pobrać disco zbroje ! ;)

|      http://www.mpcforum.pl/topic/1302900-dl-srdisco-disco-zbroja-na-twoj-serwer/  |

Skrypt jest dla mnie wygodniejszy niż ciężki plugin !

Siemka ! Pomogłem ? Daj like !

Opublikowano

Witaj , 

tutaj jest bardzo przydatny tutorial do {skryptu} gdzie możesz pobrać disco zbroje ! ;)

|      http://www.mpcforum.pl/topic/1302900-dl-srdisco-disco-zbroja-na-twoj-serwer/  |

Skrypt jest dla mnie wygodniejszy niż ciężki plugin !

Eem, ale zdajesz sobie sprawę z tego, że twój lekki skrypt czyta i wykonuje 2x cięższy plugin? xD

Opublikowano

Witam,

poszukuję pluginu na Disco zbroję lub programisty, który mógłby takie coś napisać. Mój poprzedni plugin zużywał kilkaset procent procesora na serwerze. Gracz, który miałby włączoną disco zbroję dostawałby obrażenia takie jakie powinien dostawać w jego normalnej zbroi.

na stronę www radzę zmienić licencje controlcraft koszt 10 zł 

Dane do  własciciela skryptu 

x

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Ale o co chodzi?

o strone www 

x

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...