Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obawa przed zakupem allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chce sobie kupić korki której cena katalogowa wynosi z 825 zł a na allegro jest bardzo dużo takich modeli po ok 350-500

chodzi mi o te buty

http://allegro.pl/show_item.php?item=5243727299&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62#tabsAnchor

niby wszystko ładnie pisze ale obawiam się że to jakiś fejk buty

nie raz słyszałem że komuś się korki szybko psuły i wgl

i jest taka linijka regulaminie użytkownika

Prawo do odstąpienia od umowy (jeżeli strony nie umówiły się inaczej) nie przysługuje w przypadku świadczeń, które z uwagi na ich charakter nie mogą zostać zwrócone lub których przedmiot ulega szybkiemu zepsuciu. 

straszną ochotę mam na te korki bo są z*******e a poza allegro chodzą po 800 zł..

i użytkownik ten pisze że sprowadza buty prosto z firmy zza granicy i temu wychodzą taniej, skoro od producenta bezpośrednio to powinny być w pełni dobre.

Spotkał się ktoś z takimi fejk butami ? Kupować ?

Opublikowano

Wg mnie są to podróbki z chin jakich mnóstwo na allegro z dwóch powodów (nie licząc oczywiście kosmicznej różnicy cenowej):
-przesyłka kosztuje 60 zł
-no i wciskanie kitu "przesyłka prosto od producenta" xD czyli pewnie z AliExpress ;)

Opublikowano

Te buty lecą z Hong Kongu albo jakiegoś Tokyo, buty będą normalne, trwałe i pod gwarancją, ale żeby je zwrócić czy zareklamować będziesz musiał się nieźle nagłówkować. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...