Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dirty Bomb - ktoś z was grał?

Yoshieel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam kluczyk, grałem jak było w closed beta i muszę powiedzieć, że jak na F2P gra prezentuje się naprawdę bardzo dobrze.

Bardzo dobra grafika, żadnych problemów z działaniem, fajny "luzacki" klimat.

Na klasy zbytnio nie zwracałem uwagi, grałem jedną z bodajże 2 podstawowych jakie ma się do wyboru.

Myślę, że gra ma potencjał żeby stać się popularna wśród darmowych gier i na pewno będę ją obserwował.

Opublikowano

Jak na razie to złote karty loadoutów sa zdecydowanie overpowered. Nie ma porównania gold/def, gold załatwia nawet silvera na 1 strzał.

Opublikowano

Aktualnie posiadam tę grę na steam ale przy próbie dołączenia do meczu wyskakuje że Dirty Bomb przestał działać -.- Sprzęt raczej spełnie wymagania.

Spróbuję jeszcze przez administrator, ale raczej nie będzie różnicy, poniewaz samouczek przeszedłem i gra nawet się nie zacięła na sekunde.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Aktualnie posiadam tę grę na steam ale przy próbie dołączenia do meczu wyskakuje że Dirty Bomb przestał działać -.- Sprzęt raczej spełnie wymagania.

Spróbuję jeszcze przez administrator, ale raczej nie będzie różnicy, poniewaz samouczek przeszedłem i gra nawet się nie zacięła na sekunde.

Spróbuj ustawic zgodność, warto się trudzić bo gra godna zagrania ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Dam limit.

853051452970424392149.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...