Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odblokowac rynek

KRIS!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was sprawke. Jesli kupie najtansza gre na steam za psc to bede mial odblokowany rynek i bede mogl kupowac skiny? :) Za odpowiedzo daj +++

Opublikowano

Od jakiegoś czasu nałożone są nowe ograniczenia, musisz wydać co najmniej 5$ aby móc odblokować rynek. Możesz załadować swój portfel / kupić grę. Ograniczenia są nałożone po to, aby możliwa była walka z spam botami, scammerami i oszustami którzy mają skradzione karty kredytowe. 

he?

Opublikowano

Musisz mieć jakąkolwiek transakcje za co najmniej 5$. Możesz doładować Steam Wallet lub kupić grę bezpośrednio przez Paypal / przelew etc. To że kupisz najtańszą grę już chyba nic nie da, bo wprowadzone są nowe ograniczenia. Niestety nie powiem Ci dokładnie, bo ja swój rynek z 2 lata temu odblokowałem = D

he?

Opublikowano

Xdd. No to nie wiem xdd Sprobuje kupic ta najtansza gierke xD

Jak chcesz ją kupić, skoro musisz najpierw doładować portfel, a min. wpłata to 5euro. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie musze doladowywyac. Moge odrazu bezposrednio z psc

Ale tu chodzi o te jebane 5 ojro, a nie o resztki psc za ktore kupisz z*****a gierke.

Musisz doladowacz te 5 euro

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Najmniejsza możliwa ilość doładowania na steam to 5€, więc nie wiem w czym problem.

Nie musze doladowywyac. Moge odrazu bezposrednio z psc

xxx

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Najmniejsza możliwa ilość doładowania na steam to 5€, więc nie wiem w czym problem.

Nie ma możliwości kupna gry bezpośrednio, tylko przez portfel.

Co ty k***a pierdolisz? jak nie ma możliwosci jak ja już tak kupowałem setki razy... jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...