Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Server is online mode!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa.

A jaka wersja silnika mc? 1.8+? Bo jeśli tak, to również z nimi niedawno miałem problemy i skończyło się na 1.7.2 :P

Opublikowano

A jaka wersja silnika mc? 1.8+? Bo jeśli tak, to również z nimi niedawno miałem problemy i skończyło się na 1.7.2 :P

Nie działa mi nawet na 1.7.2.

Nie wiem możesz masz jakiś config który działa.

Opublikowano

Bungee 

online_mode: false

Serwer to samo musisz zrobić

Opublikowano

Wina leży po stronie Bungee. Zmień 

- max_players: 1
Na np. 50. Jeśli nie pomoże, to reinstall pluginu spróbuj. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Wina leży po stronie Bungee. Zmień 

- max_players: 1
Na np. 50. Jeśli nie pomoże, to reinstall pluginu spróbuj. 

­

wytlumaczysz mi co to ma do tego?

Spróbuj wyłączyć zaporę systemową i daj znać czy coś to dało :P

co to tez ma do tego?

i to?

Hmm odinstaluj zainstaluj albo spróbuj na starszej wersji mc.

to to w ogole

nareszczie ktos madry dal tobie warna (jezeli to Blezur to brawo! Moze bedzie z Ciebie moderator...)

@antyblezur

daj logi

i wbij na serwer bez bungee na zlodzieju (tzw. non premium) i zobacz czy mozesz wbic, jezeli nie, to znaczy, ze silnik ustawia Ci automatycznie premium, wiec dlatego nie mozesz wbic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...