Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zakupem

xKolorovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Nie wiem czy jest, to problem z CS:GO czy bardziej ze Steam. Przed chwilą kupiłem CS:GO przez Steam (PSC). Zamówienie nie chciało się przetworzyć opcją "Kup dla siebie", więc postanowiłem "Kupić jako prezent". Oczywiście wysłałem ten prezent sam do siebie. Wszedłem na e-mail i miałem 2 wiadomości. Jedną z potwierdzeniem zakupu, a drugą, że dostałem prezent. Kiedy już chciałem odebrać ten prezent, to mogłem zrobić, to albo poprzez Steam'a, albo przez przeglądarkę. Wszystko jedno, próbowałem obydwu. Problem polega w tym, że kiedy próbuję odebrać ten "prezent", to wyskakuje mi informacja, że "Prezent został już odebrany". Jednakże gry nie ma dalej w mojej bibliotece. Próbowałem już resetować Steam, ale to na nic. Czy ktoś może mi powiedzieć o co tu chodzi? Za każdą pomoc jestem wdzięczny.

Opublikowano

Poczekaj, PSC bardzo długo mieli Steam. Może nie zaksięgowało Ci jeszcze wpłaty. Jak nie będziesz miał do 18 CS'a to support. 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...