Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Progi Elo

MrSzajmzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Szajmzo i gram juz w cs'a od dluzszego czasu i zastanawiam sie teraz czy da sie jakos sprawdzic sowje pkt. elo ? oraz od ilu pkt. elo jest jakas ranga. Jezeli sie da jakos sprawdzic pkt. elo to bardzo byl bym wdzieczny jezeli ktos by napisal jak .

Z gory dzieki :)

Opublikowano

To nie jest gowniany lol ze masz jakies "ELOOOOO".W csie masz mecze  co 4-5 wygranych masz nowa range  

W CS'ie też jest ELO, ale jest ono ukryte. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

To nie jest gowniany lol ze masz jakies "ELOOOOO".W csie masz mecze  co 4-5 wygranych masz nowa range

Jeszcze mało wiesz o tej grze. Są pkt "elo", a jak wytłumaczysz, że jeden potrzebuje 8 meczy wygranych do awansu, a drugi 2?

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak jakieś punkty "ELO". To jest CS, a nie ten LOL wogóle tych gier nie porównujcie. Tutaj liczą się staty, MVP i ilość wygranych rund do przegranych. I to jest główną przyczyną awansów..

ELO nie występuje tylko w League of Legends, w cs:go również. Punkty ELO zdobywasz mając wkład w rundy. Im więcej zabijesz w wygranej rundzie, tym więcej podniosą się punkty. Za granaty, które oślepią przeciwnika i wpłyną na grę - również. Wynik meczu też.

Jeden wygra 2 mecze ze statystykami 42/2/3, a drugi zabije 2 osoby i padnie razy 12, a team zajmie się resztą.

Co do tematu, punkty są ukryte i ich nie zobaczysz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

ELO nie występuje tylko w League of Legends, w cs:go również. Punkty ELO zdobywasz mając wkład w rundy. Im więcej zabijesz w wygranej rundzie, tym więcej podniosą się punkty. Za granaty, które oślepią przeciwnika i wpłyną na grę - również. Wynik meczu też.

Jeden wygra 2 mecze ze statystykami 42/2/3, a drugi zabije 2 osoby i padnie razy 12, a team zajmie się resztą.

Co do tematu, punkty są ukryte i ich nie zobaczysz.

Co ty czlowieku piszesz:D  pkt za flesha itp? to sie usmialem :D 8 meczy przegranych potem 4 mecze wygralem w  ktorych zamykalem dostalem awans :)

Opublikowano

Co ty czlowieku piszesz:D  pkt za flesha itp? to sie usmialem :D 8 meczy przegranych potem 4 mecze wygralem w  ktorych zamykalem dostalem awans :)

Dobrze pisze.

­

giphy.gif

Opublikowano

Bardziej śmieszy mnie wypowiedź, że awans otrzymuje się co 4-5 wygranych meczu. Dowiedz się więcej o punktowaniu matchmakingów.

Ostatnio został wprowadzony update, który ułatwiał awansowanie, było one łatwiejsze. Przegrany mecz może zabierać Ci takie ilości punktów,

jakich sobie nawet nie wyobrażasz. Mikroskopijne. Jak grałeś bardzo dobrze i wyróżniałeś się, to można byłoby rzec nawet, że jesteś na zero.

Nie musisz mi wierzyć, ale dowiadywałem się i wielokrotnie testowałem ten system. Jakbyś chciał posłuchać osoby, która siedzi w tym dłużej,

a nie jakiegoś randomowego MPCTaylora z internetu, to część z tego, co Ci teraz przytoczyłem jest zawarta w 2 albo 3 Q&A na kanale IzakTV.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...