Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol od Finna Vayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na BoL'u od Finna działają wszystkie darmowe i Vip skrypty z forum.botoflegends.com za wyjątkiem skryptów Paid. Osobiście polecam Shadow Vayne + SAC:R

Opublikowano

Wogole jakos nijako maja sie te skrypty z bola do L#. Uzywam SAC:R oraz Evade Revolution i z tego mam tyle ze vayne orb-walkuje baaaaardzo wolno i do tego z boskiego Evade ma w d***e unikanie skilshotow, a nawet czasem w nie wchodzi...

Opublikowano

BoL nie jest zaktualizowany jeszcze w 100% dlatego nie działają jeszcze wszystkie skrypty tak jak powinny.

Zawsze możesz zapłacić za L# jak Ci się BoL nie podoba.

Opublikowano

Głupie pytanie. Musisz zasłużyć by być w platynie. Sam skrypt Ci jej nie zapewni. Musisz znać podstawy gry i wiedzieć co powinieneś w danym momencie zrobić, znać matchupy na danej linii itp. Uniwersalne skrypty to SAC:R + Evade

Opublikowano

Gram od 2010 i o ile w tedy mozna bylo pograc normalnie z fajnym community to tak teraz granie bez jakichkolwiek skryptow nie ma sensu bo i tak kazdy na skryptach cisnie.

Opublikowano

Na BoL'u od Finna działają wszystkie darmowe i Vip skrypty z forum.botoflegends.com za wyjątkiem skryptów Paid. Osobiście polecam Shadow Vayne + SAC:R

Shadow Vayne aktualnie wgl nie działa.

­

Opublikowano

Mi tam jakoś działa, pozostają tylko problemy z Evade Revolution ;/ bo tu to nawet się nie wypowiem co do tego jak to omja skillshoty ;c

Opublikowano

Shadow Vayne + SAC: Reborn + Evadeee

Mi działa perfekcyjnie każdy z wymienionych wyżej skryptów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...