Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od vaca

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ok. miesiąc temu moje konto wraz z mailem zostało skradzione. Napisałem do supportu podałem cd-key i w ciągu 24 godzin otrzymałem nowe dane do konta. Ale po zalogowaniu na moim profilu były zarejestrowane blokady Vac: 1 - z cs'a. Napisałem do supportu żeby zdjęli mi tą blokade, ponieważ chyba mogą zobaczyć kiedy została nałożona blokada, i kiedy ktoś nowy się logował na moje konto. Minęły 2 tygodnie i otrzymałem następującą wiadomość:

Hello Konrad,

We apologize for the delay.

The Steam Support Team provides assistance with technical issues only.

We have confirmed that the ban on the account was applied legitimately and it cannot be removed.

We will not disclose the cheats which were detected, nor will we provide the date and time the infraction took place. 

Any future messages regarding the VAC ban on this account will be closed without a response. 

If you choose to purchase a new copy of the VAC banned game(s), please create a new Steam account to register the game(s) on.

For more information on Valve's policies, please see the Steam Subscriber Agreement and the Rules of Steam Online Conduct:

Steam Subscriber Agreement
http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/

Rules of Steam Online Conduct
http://store.steampowered.com/online_conduct/

Valve Anti-Cheat System (VAC)
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869

I've Been Banned
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691 

I teraz pytanie czy jest sposób żeby usunęli mi tą blokadę? Czy jest sens do nich w ogóle pisać? Na pewno nie kupię następnego cs'a.

Opublikowano

Nie ma szans ziomuś. Overwatch czy cuś, to jeszcze jeszcze, bo siedzą czasem "szaleni idioci" jako sędziowie, ale VAC to VAC, cheatowałeś, przyznaj się i podziekuj Valve za gre. Tylko tyle możesz zrobić.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

I co z tego, że ktoś był na twoim koncie? Nie możesz się odwołać od VAC'a, na pewno nie kiedy jesteś randomkiem. Mają wbite w to czy ktoś Cię zhakował czy nie. Poza tym już trzeba być ułomem żeby dać się okraść z maila i passów do Steama. 

he?

Opublikowano
We have confirmed that the ban on the account was applied legitimately and it cannot be removed.

Informacja o tym, że ban został nadany słusznie została potwierdzona, a blokada nie może być zdjęta.

We will not disclose the cheats which were detected, nor will we provide the date and time the infraction took place. 

Nie powiedzą Ci jakie cheaty były używane, ani daty/godziny kiedy zostały użyte.

Any future messages regarding the VAC ban on this account will be closed without a response. 

Następne prośby o zdjęcie blokady zostaną zamknięte bez odpowiedzi.

Jednym słowem, nie masz szans na UB :) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691

Regardless of who was using your account at the time it was banned, the use and security of your Steam account is your responsibility.

"Nieważne, kto używał konta podczas cheatowania. Twoje konto - jesteś za nie odpowiedzialny".

Nie dostaniesz UB, nigdy.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Po c**j piszesz tutaj że "ktoś ci ukradł konto". Każdy wie że czitowałeś, VAC nie banuje za nic. Zdarza się błąd ale to jest 1/100000.

Oh nie będziesz kupował następnego csa ? To nie graj. Skoro jesteś takim gównem że nie potrafisz bez haxów grać to lepiej nie graj albo leć do mamy po hajsy na nowe konto.

Opublikowano

I co z tego, że ktoś był na twoim koncie? Nie możesz się odwołać od VAC'a, na pewno nie kiedy jesteś randomkiem. Mają wbite w to czy ktoś Cię zhakował czy nie. Poza tym już trzeba być ułomem żeby dać się okraść z maila i passów do Steama. 

powtórzę te słowa jak przyjdziesz tu za jakiś czas z tematem okradli mnie pls pomocy muj suprim am wot m9

op spam ticketami i w końcu ogarną, ale opisz im wszystko ładnie

no chyba że oflagowali do bana jak cheatowałeś zanim cię okradli ;-)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Nawet jeżeli ktoś by ci zabrał konto na steamie to musi mieć dostęp do twojego e-maila lub zrobił to ktoś na twoim komputerze, zgaduję ,że chciałeś sprzedać konto albo dałeś pograć znajomemu który cheatował, tak czy siak nie można udostępniać konta nikomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...