Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ktore sluchawki

lexip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemaneczko.

zastanawiam sie nad kupnem sluchawek do cs:go i nie wiem, ktore wybrac

fatality hs-800

czy

hs-620

doradzicie cos? 

z gory dzieki 

Opublikowano

według mnie zdecydowanie fatality, chociazby poprzez wybory innych ludzi.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jeśli sie nie znacie to nie doradzajcie :)

z tych dwóch Creative Fatality HS-800, swojego czasu (czasy 1.6) jedne z najpopularniejszych i najlepszych słuchawek na rynku ;)

Nie rozśmieszaj mnie... Fatality najlepsze sluchawki na rynku? Buhahahaha

Na te słuchawki co podales to nie oplaca sie wydac ani grosza. Lepiej uzbierac i kupic cos lepszego.

W cenie 120 zł polecam Superlux HD668B. O wiele lepsze niz te co podales. Nie zawiedziesz sie :)

Opublikowano

Jeśli sie nie znacie to nie doradzajcie :)

Nie rozśmieszaj mnie... Fatality najlepsze sluchawki na rynku? Buhahahaha

Na te słuchawki co podales to nie oplaca sie wydac ani grosza. Lepiej uzbierac i kupic cos lepszego.

W cenie 120 zł polecam Superlux HD668B. O wiele lepsze niz te co podales. Nie zawiedziesz sie :)

Czytaj ze zrozumieniem "czasy 1.6", grali wtedy na nich nawet pro playerzy... 

b_560_95_1.png

Opublikowano

A co za problem dołożyć 15 zł i zamówić kurierem z pobraniem? 

Lepiej dołóż te parę złotych i kup dobre słuchawki a nie słuchaj upów xD  z Fatalitkami które nadają się jako nauszniki w zimę a nie jak słuchawki xD 

he?

Opublikowano

Creative HS800 - bardzo dobre słuchawki do CSa. Po pierwsze - dobry dźwięk przestrzenny. Nigdy nie miałem problemu ze zlokalizowaniem w ten sposób przeciwnika. Po drugie - mikrofon, na który nigdy nikt się nie skarżył. Nie szumi, dość głośno łapie głos. Jeśli chodzi o muzykę też nie widzę (ani słyszę) żadnych problemów. Niektórzy mogą jako ich wady podawać słabą jakość wykonania, szczególnie kabla który często zostaje przecinany wskutek przejechania krzesłem. No cóż... Aż takim przegrywem nie jestem i od przeszło roku sprzęt wygląda jak nowy. Jak widać nie trzeba sugerować się głosem przewodnim fanboyów superluxów. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...