Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nie EASYHC, to co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#### EDIT.

jeszcze nie skonczone!

3306314305696481221864.png

Witam serdecznie, na liście serwerów minecraft, jest co raz więcej easyhc czy to dobry pomysł, aby stworzyć następne

serwery easyhc, czy coś innego?

Zastanawiałem się nad serwerem hardcore, ale czy to warto robić jeżeli nie każdemu chce się długo kopać?, sam grałem na skk*, od 7 do 13 edycji, i nawet fajnie się grało tylko najgłupszą rzeczą było kopać godz. na koxa.

Ale pamiętajcie, że można coś innego zrobić, żeby nie kopać koxa i to nawet dobry pomysł, aby ulepszyć serwer.

Serwer hardcore, polega na klepie oraz zabawie itp., jak zresztą easyhc.

Byłem na easyhc.pl administratorem, i nie chcę robić serwer jak oni, dlaczego?, bo to serwer pod hajs jak zreszta inne.Jeżeli np. bym zrobił serwer easyhc, bym tylko brał pieniadze na maszyne i dla administracji.

Ten temat głównie, został stworzony to tego pytania: Jak nie EASYHC, to co?

Jak widziałem posty takie jak: Po co następny easyhc?

Zadajcie sobie sami te pytanie, i odpowiedzicie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGreen123456 Proszę zbanować tego użytkownia, za dziwny link, który podawał też na innych tematach.

* Dobrze, że nie wchodziłem na ten link ^^.

te to widzialem, dalem mu reporta za reklame :) ps: pomozesz mi w pisaniu pluginow?

Opublikowano

Możesz próbować postawić skyblock, seablock, których nie ma zbyt dużo. Minusem tych trybów jest konieczność długiego kopania, jednak wydaje mi się, że taki serwer w dobrym wykonaniu z pewnością przyciągnie graczy.

Opublikowano

Radzę pograć w jakieś ciekawe gierkie / pooglądać filmy i z nich brać jakieś pomysły ;) Bo skąd się wzięło choćby sg? Najtrudniej wpaść na świeży pomysł ale jak już coś wymyślisz to tylko do tego dążysz ;). Ludzią podobają się nowośći a nie odgrzewane kotlety i klepanie ciągle tego samego schematu jakim jest survival i gildie.. 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

@Vampire4Fun

Przepraszam, ale nie piszę pluginów, ale jeżdli może potrzebujesz jakieś rzeczy pisz na pw, może ci załawię :).

@Mavai

No i w tym problem nie każdemu się chce kopać, a skyblock moim zdaniem szybko się nudzi :P.

@idrakus

Tylko jest problem, że tylko gram w cs,go/minecraft więciej nie, moim zdaniem by był dobry pomysł stworzyć serwer cs;go lub survival medium easyhc.

Opublikowano

Zrób serwer survival tylko, że na poty.

Mało takich serwerów.

Zrób coś innego, nie ma sensu robić kolejnego EasyHC - np. skyblock, albo minigames.  ;)

MInigames nie ma sensu, ludzie wola sb póść na Amerykańskie giganty.

Tam są autorskie minigame i wielu graczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...