Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BotNix - Hero Zero

noname0x100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BotNix - „Hero Zero”-Bot stellt Funktionen bereit, zum automatisierten Benutzerablauf bereit. Siehe auch die Aktivitäten im Spiel.

Die Anwendung befindet sich in der „Beta”-Phase. Es sind deshalb Fehlermeldungen, Abstürze o.Ä. nicht auszuschließen und dürfen aber gerne gemeldet werden.
-
BotNix - „Hero Zero”-Bot provides functions for automated user process. See the in-game activities.

The application is in „beta” phase. Therefore, there are error messages, crashes or similar can not be excluded but are welcome and will be reported.

Cześć! Znalazłem link, gdzie nowy Hero Zero Bot jest oferowane!

Czy ktoś kiedyś próbował bota? Link jest tutaj

post-1381698-0-24901700-1430565409.jpg

post-1381698-0-67259100-1430565410.gif

post-1381698-0-67392900-1430565438.png

post-1381698-0-50067000-1430565462.png

Opublikowano

Właśnie przed chwilą go testowałem. Nie działał tak jak chciałem, często się przywieszał i musiałem go resetować (być może wina mojego komputera). ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

A nie znacie jakiegoś innego bota? Taki który by właśnie robił misje jednym słowem nabijał lvl i monety? :) 

bPF1HEU.png

Opublikowano

A nie znacie jakiegoś innego bota? Taki który by właśnie robił misje jednym słowem nabijał lvl i monety? :)

Więc nie jest to takie proste. Większość boty są natychmiast wykrywane i blokowane. Zobacz HZCrusher! Dlaczego dobrze zmienić!

Właśnie przed chwilą go testowałem. Nie działał tak jak chciałem, często się przywieszał i musiałem go resetować (być może wina mojego komputera). ­

Kiedy testowałem to? Można obecnie mówić o żadnych problemów.

9fd4adbbbdb9764e428cfd575210eeb5.gif

Opublikowano

Więc nie jest to takie proste. Większość boty są natychmiast wykrywane i blokowane. Zobacz HZCrusher! Dlaczego dobrze zmienić!

Kiedy testowałem to? Można obecnie mówić o żadnych problemów.

9fd4adbbbdb9764e428cfd575210eeb5.gif

You aren't from poland, yea? :D

Opublikowano

To prawda! :D:) Bot jest jednak przetłumaczone na kilka języków.

2e9928957855410664cdc8b5839efd7d.gif

What are its functions? Bot works on all servers?

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Opublikowano

What are its functions? Bot works on all servers?

­

Obecnie:

• misje
  • Zakres niestandardowy - Tymczasowy
  • Ładowanie energii - monety, pączki lub obu
  • Priorytety - energię, doświadczenie, impreza, obiekt, przeciwnik, monety i czas
  •  
  • Pojedynki i League
  • Zakres niestandardowy - Tymczasowy
  • Wykorzystanie Donuts - Limit zestaw
  • Ustaw wartość tolerancji dla atrybutów, ignorując przeciwnicy
  •  
  • propagator
  • Zdobyć Booster Misje - Ustawianie dni
  • Nabycie umiejętności Booster - Ustawianie dni
  • Nabyć Booster pracy - Ustawianie dni

Obsługuje wszystkie serwery.

0Aq3y0F.png 6cc31ca675dfc490cdebdc4fd11c135e.png

Opublikowano

Obecnie:

Obsługuje wszystkie serwery.

0Aq3y0F.png 6cc31ca675dfc490cdebdc4fd11c135e.png

I'm proposing honor. For me, a stuttered what annoyed me. I wish you success in its expansion :)

­

Opublikowano

I'm proposing honor. For me, a stuttered what annoyed me. I wish you success in its expansion :)

­

What you mean, with expansion? The bot works fine, no ban - as the HZCrusher.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten weekend jest dostępny bezpłatną wersję próbną!

Stufe = poziom, Aktion = akcja, Verbleibende Zeit = Pozostały czas

Dwadzieścia poziomów w ciągu jednego dnia! Bez Donuts! :-) Funkcja proxy i wiele więcej! ;-)

9fb6dfd8c9755c50faacaf3980a29e81.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...