Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy włączam BoLa wywala mi Bugsplat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale wczoraj był jakiś patch i po tym patchu wywala mi Bugsplat gdy chcę zagrać z BoLem. Dodam, że wczoraj rano działało wszystko a po tym patchu jest tak jak mówiłem.

6oix3s.jpg

Opublikowano

1. Wchodzisz w start --> wpisujesz %appdata% i klikasz enter. Usuwasz folder BoL.

2. Wchodzisz w start --> wpisujesz "uruchom" i klikasz enter. Wpisujesz regedit.exe następnie --> HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node->BoL zaznacz lewym folder BoL i kliknij Del na klawiaturze.

3. C:\Windows\System32\drivers\etc --> usuwasz wszystko co zawiera w nazwie HOSTS.

I włączasz bola od nowa.

Działa ? Daj lajka :D

nic

Opublikowano

1. Wchodzisz w start --> wpisujesz %appdata% i klikasz enter. Usuwasz folder BoL.

2. Wchodzisz w start --> wpisujesz "uruchom" i klikasz enter. Wpisujesz regedit.exe następnie --> HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node->BoL zaznacz lewym folder BoL i kliknij Del na klawiaturze.

3. C:\Windows\System32\drivers\etc --> usuwasz wszystko co zawiera w nazwie HOSTS.

I włączasz bola od nowa.

Działa ? Daj lajka :D

Niestety nadal wywala Bugsplata :(

po każdym patchu trzeba zaczekać by zaktualizowali bola 

Ale przecież pisze, że jeste kompatybilne z 5.8

Grałem na BoLu 1 dzień jeszcze się nie nacieszyłem tym jak Katarina skacze w team fightach, ehh :(

6oix3s.jpg

Opublikowano

używasz normala czy cracka od finna? jeśli cracka to powiedz mi jakie skrypty używasz

oraz w zakładce main zaznacz "disable graphical effects"

--

Opublikowano

używasz normala czy cracka od finna? jeśli cracka to powiedz mi jakie skrypty używasz

oraz w zakładce main zaznacz "disable graphical effects"

Używam normala, a w zakładce main mam tylko : Zoom Hack, Minimap Hack, Extra Awareness i Speech Recognition

6oix3s.jpg

Opublikowano

Używam normala, a w zakładce main mam tylko : Zoom Hack, Minimap Hack, Extra Awareness i Speech Recognition

czyli nie masz vipa

nie wiem jak jest z norm BoL'em ale obstawiam, że trzeba czekać kilka dni aby bol dla Free działał

--

Opublikowano

No teraz niby włącza się ekran ładowania ale przy iluś tam procentach wywala z gry, pokazuje komunikta : BAD CONFIG! i wtedy znowu wyrzuca bugsplata

6oix3s.jpg

Opublikowano

No teraz niby włącza się ekran ładowania ale przy iluś tam procentach wywala z gry, pokazuje komunikta : BAD CONFIG! i wtedy znowu wyrzuca bugsplata

Windows 8? Jeśli tak to zastosuj się do postu 1 w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1408446-bol-od-fina-czyli-jak-scrackowa%C4%87-bola/

Opublikowano

Właśnie zrobiłem tak tylko, że ja w tym folderze releases nie mam folderu 0.0.1.28

No i jak chcę włączyć jakiś skrypt to wykakuje Failed to download.

6oix3s.jpg

Opublikowano

Tak w wymienionych plikach w tamtym temacie. Numer wersji może się różnić u Ciebie ale to nie ma znaczenia, chodzi głównie o to by ustawić zgodność i prawa dla League of Legends.exe

Opublikowano

No ustawiłem w plikach League of Legends.exe kompatybilność z win7 i by miał prawa administratora ale wciąż jest ten problem z Bad Config

6oix3s.jpg

Opublikowano

Niestety wciąż bez zmian :/ Ale mam jeszcze pytanie, bo gry włączam BoLa to wyskakuje Failed to download

6oix3s.jpg

Opublikowano

Niestety nadal wywala Bugsplata :(

Ale przecież pisze, że jeste kompatybilne z 5.8

Grałem na BoLu 1 dzień jeszcze się nie nacieszyłem tym jak Katarina skacze w team fightach, ehh :(

Pisać to może ktoś k***a ludzie pierw do szkoły potem do internetu

top. mi tez wywala Bodajze nie ma updata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...