Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery FFA / Sprzedany item - brak kasy, a item jest

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam do Was 2 pytania.

Chciałem sobie ostatnio pograć na serwerach FFA, więc wklepałem w Google "serwery cs go". Nie będę podawał adresu, ale to była lista serwerów z chyba najpopularniejszej polskiej serwerowni. No i F3, "FFA" i znalazłem sobie serwer. Skopiowałem IP, dodałem do ulubionych aby wbić (btw. da się inaczej wbijać?), a tam mecz 30 rund. No to "disconnect", kolejny serwer i to samo! Nie wiem, co jest nie tak, ale chciałbym sobie pograć na jakimś dobrym FFA z 14-20 ludu, a aktualnie nie mogę. Nie ogarniam tego do końca, więc prawdopodobnie ja coś źle robię, dlatego proszę Was o naprowadzenie mnie na dobrą drogę. ;)

Druga sprawa. Wczoraj albo przedwczoraj wystawiłem AK-47 Elite Build ST MW. Wczoraj już się on zbył, moje konto powinno zostać zasilone kwotą 19,11 euro. Gdy wieczorem wróciłem do domu, by sprawdzić, czy mam pieniążki (dostałem maila, którego przeczytałem z telefonu), okazało się, że eurasków nie ma, a skin jest. Dla mnie to jest trochę problematyczna sprawa, gdyż udało mi się sprzedać go za ~22 euro, a on teraz tanieje. Czy mogę sprawę jakoś zgłosić? Jak tak, to może mnie ktoś nakierować, jak? Nawet w mailu jest nick gościa, który ode mnie kupił tego akacza.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

1. Wbijać na serwer możesz poprzez konsolke "connect IPSERWERA"

Co do serwerów mamy specjalny dział:
http://www.mpcforum.pl/forum/824-publikacje-serwer%C3%B3w/

Może tam coś znajdziesz.

2.Wczoraj Valve zablokowalo Rynek Steam (przerwa technicza, usuwanie botów etc.).

Co do AK-47 Elite Build - Nawet jak byś chciał odzyskać te "eurosy" to i tak Volvo się wyprze głupimi argumentami(nie odzyskacz tej kasy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...