Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mapa na jakie bloczki zamienić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak... Od jakiegoś czasu buduję skyblockową mapkę jednak zarówno mi jak innym nie odpowiadają

Link do mapki sorry ale screen robiłem na ScreenShu 

http://scr.hu/2tjd/t3tom

Na co zamienić je ? Screen jest podany z dnia rozpoczęcia dziś jest bardziej rozbudowana jak coś xD

Opublikowano

Zmień mapę na bruk + drewno. Dobrze umieszone elementy dają epickie efekty ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Popróbuj z różnymi kombinacjami. Polecam te:

Stone+Drewno+Liscie,

Kamiennie cegły+Drewno,

Śnieg+Lód,

Wełna+Drewno+Snieg.

sseekj.jpg

Opublikowano

Jak chcesz stworzyć coś, co będzie podobało się innym musisz ruszyć mózgownicą. Czasem warto pokombinować, a efekty są świetne. Spróbuj nawiązywać do jednego, konkretnego stylu. Mi np. najbardziej podoba się styl modern jak i średniowieczny. Często łączę bruk z drewnem, kamienne cegły z drewnem itp. Przy budowie statków, czy też balonów, używam wełny, która świetne współgra z drewnem i brukiem. Wszystko zależy od Twojej kreatywności.

P.S: Piszę w ciemno, bo nie wyświetla mi się ss :c

6770714055827651007269.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...