Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie itemy mogą dropnać z meczu

Mr_Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
The Train Collection
The Mirage Collection
The Safehouse Collection
The Italy Collection
The Lake Collection
The Dust II Collection
The Bank Collection

Aktualnie mogą lecieć skiny z tych kolekcji, które podałem wyżej. Możesz je sprawdzić sobie np. tutaj: http://csgostash.com/(zakładka Colections).

Inne kolekcje są wycofane z dropu. Jedynym sposobem na drop niektórych itemków są misje w Operacjach. 

he?

Opublikowano

Aktualnie nie ma żadnej operacji. Tudzież z każdej poprzedniej już nic nie otrzymasz. 

Następna operacja pojawi się prawdopodobnie w ten, lub następny czwartek. 

Souveniry działają na zasadzie skrzynek. Skrzynkę możesz dostać podczas oglądania LAN'owych mistrzostw CS'a - tak zwanych majorów. Ostatni miał miejsce miesiąc temu. Następny nie wiadomo, pewnie w wakacje. Jeśli drużyny grają np. na mirage to możesz dostać Souvenir package z MIrage. Potem możesz ową skrzynkę otworzyć / sprzedać. Zapomniałem dodać, że właśnie kolekcje OVerpass / Cobblestone dropią też z Souvenirów ale mogłeś się domyślić = D

he?

Opublikowano
The Train Collection
The Mirage Collection
The Safehouse Collection
The Italy Collection
The Lake Collection
The Dust II Collection
The Bank Collection

Aktualnie mogą lecieć skiny z tych kolekcji, które podałem wyżej. Możesz je sprawdzić sobie np. tutaj: http://csgostash.com/(zakładka Colections).

Inne kolekcje są wycofane z dropu. Jedynym sposobem na drop niektórych itemków są misje w Operacjach. 

@1373230489-U611928.pnguwotm9. tak XDD

A jak bym grał na np. Militia to mam szanse dropnąć te bronie które tam są ?

Bo nie napisałes o militii

np. SCAR-20 | Splash Jam ?

76561198115213832.png

Opublikowano

W sumie nie wiem czy kolekcja Milita dropi, ale w misjach na pewno była.

Nie ma znaczenia na jakiej mapie grasz, jaki  tryb etc. Masz zamkniętą pulę skinów i one Ci po prostu lecą niezależnie od tego jaką mape grasz. 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...