Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ciezko jest napisac plugin na falszowanie graczy online?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

CIezko jest napisac plugin na falszowanie graczy online? Czyli np ustawiam sb  999/1000. Moze jakis plugin uzywa API lub cos...?

Opublikowano

Pisać to może i łatwo, ale musisz znać Javę i to dobrze. Możesz wzorować się (lub pobrać) ten oto plugin: 
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/fakeplayers/

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@Lord Green Ale mi chodzi o fake players online... Czyli np. 100/101. Nie chodzi mi o falszowanie ilosci slotow tylko graczy online w menu slotow. Czyli chodzi o 100/101. W tych pluginach mozna tak zrobic?? Bo falszowanie slotow to kilka linijek kodu.. Chodzi mi o ONLINE SLOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...