Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] RockStar Games banuje za cheatowanie w grze!

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Informujemy, że Rockstar wytoczył wojnę moderom i osobom, które korzystają z modyfikacji. Bany są nadawane na okres 14 dni. Przestrzegamy przed używaniem takich programów i skryptów, by uniknąć niemiłej niespodzianki. Poniżej lista rzeczy, za które można otrzymać bana:
  • używanie Cheat Engine
  • używanie Script Hook
  • używanie Field of View
  • używanie modyfikacji stricte pod tryb fabularny
  • otrzymanie gotówki od modderów
  • glitchowanie gotówki w trybie Online
  • używanie trainerów
  • duplikowanie pojazdów
  • i prawdopodobnie wiele innych, niekoniecznie legalnych czynności w grze

Ban wiąże się ze skasowaniem postaci w trybie Online!

Źródło: Reddit,GTA-FIVE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nareszcie. Wreszcie coś robią z oszustami! Szkoda że w gta sa tak nie ma, no ale gta sa to całkowicie inna manka...

Bo GTA SA oficjalnie nie ma multiplayera. 

SAMP (i inne) to tylko modyfikacje, Skoro to nie jest produkt R* to czemu mieliby to łatać... 

Co do banowania za mody, słyszałem, że R* przypadkowo dał bany ludziom których mody nie dodawały "przewagi" w multi. I modowanie będzie dozwolone o ile nie będzie kolidować z multi. 

(usłyszane na GOLu)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Plotka:)

Ale od razu mówiłam, że będą banować i niech nikt nie myśli, że ujdzie mu to na sucho :P. Teraz każdy kto używał i chwalił się, że ma "Tyle i tyle" kasy czy taki i taki poziom przez Cheat Engine, będzie płacz :P.

Opublikowano

Bo GTA SA oficjalnie nie ma multiplayera. 

SAMP (i inne) to tylko modyfikacje, Skoro to nie jest produkt R* to czemu mieliby to łatać... 

Co do banowania za mody, słyszałem, że R* przypadkowo dał bany ludziom których mody nie dodawały "przewagi" w multi. I modowanie będzie dozwolone o ile nie będzie kolidować z multi. 

(usłyszane na GOLu)

SAMP jest stworzony przez firmę R* i nadal jest rozbudowywany, nie wiem skąd taka informacja, obecnie mamy wersję 0.3.7

Na trybach gry typu A/D jest używany oddzielny program do wyszukiwania czitów w GTA SA, przed wejściem na serwer trzeba go uruchomić, jeżeli mamy jakieś czity,

nie wejdziemy, bardzo dobra metoda, aczykolwiek AC mógłbybyć wbudowany w grę.

Co do cziterów to bardzo dobrze robią, bany powinny być dłuższe na online, jeżeli sytuacja by się powtarzała.

Opublikowano

SAMP jest stworzony przez firmę R* 

Proszę, pokaż mi w którym miejscu, jest napisane że SAMP jest oficjalnym multiplayerem do GTA San Andreas, bo z tego co wiem, GTA SA, niema wbudowanego multi, a pograć możesz jedynie pobierając modyfikację.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...