Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne

zxcvnvcs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jaka jest roznica miedzy krowa a traktorem?

Traktor jak nawali to stoi a krowa idzie dalej

2.W kinie trwa seans premierowy najnowszego filmu akcji. Sala wypełniona po brzegi. Jeden z widzów cierpi niemiłosiernie, bo przed wejściem do kina najadł się w barze fasolki po bretońsku i dosłownie rozsadza go.

- Co robić? - myśli wpadając w panikę.

Nagle przychodzi rozwiązanie. Na ekranie pojawia się pociąg towarowy, który z wielkim hukiem przetacza się obok głównych bohaterów. Facet wykorzystuje nadażającą się okazję i w tym zgiełku pierdzi z całą swobodą. Po chwili siedzący obok niego gość szturcha go w rękę i szeptem mówi:

- Czy panu też się wydaje, że w dwóch ostatnich wagonach gó*no wieźli?

3.Przychodzi blondynka do automatu z colą, wrzuca monetę, otwiera puszkę, wypija i tak przez kwadrans. Typek za nim:

- Pani, ja też chcę pić!

- Nie ma głupich, ja wciąż wygrywam!

4.Przychodzi Jaś do taty i pyta:

- Tato, jaka jest różnica między wyrazami potencjalnie a realnie?

- Jasiu, zrób tak: idź do mamy i zapytaj ją czy przespałaby się z Johnem Travoltą za milion dolarów. Potem idź do brata i zapytaj go czy przespałby się z Orlandem Bloom za milion dolarów, a potem idź do siostry i zapytaj czy przespałaby się z Paulem Walkerem za milion dolarów.

Jasio poszedł i pyta mamę czy by się przespała z Johnem Travoltą? A ona na to:

- Oczywiście!

Potem Jasio idzie do brata i pyta czy przespałby się z Orlandem Bloom? A on:

- Kto by się nie przespał za milion dolców?

No to Jasio idzie do siostry i pyta ją czy by się przespała za milion dolarów z Paulem Walkerem? A ona na to:

- Naturalnie!

No to Jasio idzie z powrotem do ojca i mówi:

- To ja już rozumiem! Potencjalnie mamy w domu trzy miliony dolarów, a realnie dwie dziwki i jednego pedała... xD

5.Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.

6.Niedawno amerykańscy filmowcy dowiedzieli się, że Beethoven komponował muzykę.

- Co za mądry pies! - zdumieli się amerykańscy filmowcy.

Prosze o ++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haha dobre tylko 5 juz chyba gdzies byle ale tak pozatym to smieszne kawaly ale moglbys jeszcze troszke dodac tych kawalow

BŁAGAM DAJ MINUSA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...