Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić makro na myszce Bloody V8?

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnimi czasy zacząłem pogrywać sobie właśnie w Warframe, i pewnego razu wytworzyłem sobie ze schematu Miecze Żaru czy jakoś tak, wszystko fajnie, tylko że one najlepiej zadają obrażenie podczas obrotu nimi, czyli W+Shift+Ctrl i podczas ślizgu wciskamy E. 

Ogólnie postanowiłem popróbować ze stworzeniem Macro lub Combo na myszce 4Tech Bloody V8 lecz przyniosło to bardzo mizerny skutek i daleko mu do oczekiwanego. Dlatego postanowiłem zapytać tutaj, czy może ktoś z was robił coś takiego na myszce że wystarczyło nacisnąć jeden klawisz a postać robiła kombinacje klawiszy ? Bardzo by mi to pomogło. Ogólnie tego 4 rdzenia mi zostało jakieś 220 razy. Ale jeżeli to się powiedzie to kupie do niej odblokowanie.

Mam nadzieje że komuś sie udało i mi pomoże, bo to znacznie by ułatwiło rozgrywkę. Dzięki 

Opublikowano

Ogółem to nie korzystaj z macro przy takim łatwym ataku,potem i tak broni będziesz używał tylko jak do ciebie podejdzie bo będziesz miał dobrą broń główną i poboczną.Wgl nw czy można ustawić takie macro,

jedyny mój pomysł to np ctrl i z jakieś 0,1 s opóźnienia shift i to samo i e i to samo.Ale tak jak mówię nie ustawiaj sobie macro tylko samemu graj i się ucz :) ps przy ręcznym robieniu takiego ataku łatwiej jest kontrolować postać niż przy tym macro na myszce 

ps.jak chcesz jakieś nw porady lub pomoc to pisze do mnie na steam 

http://steamcommunity.com/id/MystroGanZ/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...