Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OFERUJE Przygotowanie VPSa

YoungGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2psmuxs.jpg

Przygotuje TWOJEGO VPSa do wystartowania serwera, czyli:

Opcja 1:

- zainstalowanie ubuntu 

- aktualizacja systemu

- instalacja screena

- instalacja javy

- instalacja minecrafta

- automatyczne włączanie serwera w przypadku awarii/resetu VPSa

- zabezpieczenia

Otrzymujesz gotowy VPS. Łączysz się tylko przez FTP i wrzucasz swoje pluginy /mapy.

Opcja 2:

Mówisz jakie pluginy chcesz, opowiadasz swoją wizje serwera, a wtedy ja oferuje:

- dobranie pluginów do twojego pomysłu (o ile to możliwe)

- instalacja pluginów

- konfiguracja pluginów

Opcja 3:

Mogę również na stałe pomagać Ci nad opieką VPSa. Dostajesz mój numer telefonu i jak coś się dzieje to dzwonisz a ja jak najszybciej się zjawiam do pomocy.

Coś o mnie:

Posiadałem 3 serwery minecrafta, w tym jeden topowy(aż brakowało slotów) około 3 lata temu. Obecnie pracuję nad swoim serwerem, nie powiem nic więcej na jego temat bo nie chce żeby ktoś podkradł mój pomysł :)

Oprócz serwerów w minecrafcie, miałem też w różnych innych grach jak i na teamspeaku. Od jakiegoś czasu wróciłem do tego i jestem już ponad rok w posiadaniu VPSa na Ubuntu na którym ciągle kombinuje, więc na tym systemie będę pracował. 

18 lat skończyłem już kilka lat temu, przyszłe życie zawodowe związane z IT. Więc co nieco tam wiem.

Wszystko można dogadać, jeśli jesteś zainteresowany to zostaw tu wiadomość albo PW.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...