Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Sponsorem] xMateo

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony xMateo ( Mateusz ) . Oferuje się jako sponsor serwerów głosowych ts3. Mam kilka dedykow z ovh + Fw od HS. Posiadamy także parę vps z HS. Zakup nie ma znaczenia zależy to jedynie od ilości osób. Posiadam także Licke 1024 ważną do stycznia 2016r. Boty itd... Wymagam zgranej ekipy, odpowiedzialnych osób oraz zaangażowania w projekt. Za sponsoruje kilka bądź kilkanaście osób wszystko zależy jak mnie przekonacie + kwota która będę inwestował w serwer nie ma znaczenia kontakt GG 50549221. Pozdrawiam xMateo.

Opublikowano

Polecam xMateo kolega jest jak najbardziej do zaufania i wgl :) Polecam polecam go :D

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Nie polecam, próbował rozwalić/zaszkodzic naszemu serwerowi ts3 !! (Mam rozmowe jak sie chwali ze rozwala serwery dla zabawy)

Opublikowano

Nie polecam, próbował rozwalić/zaszkodzic naszemu serwerowi ts3 !! (Mam rozmowe jak sie chwali ze rozwala serwery dla zabawy)

No to co? Chyba wasza wina, że nie umiecie zrobić zabezpieczeń, albo was na nie nie stać, nie?

Zostają tylko najlepsi.

Opublikowano

No to co? Chyba wasza wina, że nie umiecie zrobić zabezpieczeń, albo was na nie nie stać, nie?

Zostają tylko najlepsi.

To oznacza że nie docenia starań i pracy innych ludzi czyli jest totalnym zerem. :)

Opublikowano

To oznacza że nie docenia starań i pracy innych ludzi czyli jest totalnym zerem. :)

Życie jest życie. Chcesz się utrzymać musisz być najlepszy pod każdym względem. Nie będziesz upadniesz. Proste. I gdyby był wstanie wywalić Twój serwer to tylko Ty powinieneś siebie obwiniać, że jesteś "totalnym zerem" skoro nic nie jesteś w stanie zrobić w tym kierunku. Skończ płakać i obwiniać kogoś za swoje błędy. 

@topic

Ja osobiście mogę polecić nie mam nic do @xMateo™ polecam serdecznie.

Opublikowano

Nie znam , nie widziałem prac. Jak na razie tylko wypisywał bzdury na mój temat xD. Z tego co słyszałem zna się na serwerach :) Polecam. 

Ps : Następnym razem jak chcesz komuś zaszkodzić rób to dobrze a to co wypisujesz niech będzie prawdą :)

Opublikowano

Ostro... xMateo nie wiedziałem że sponsorujesz serwery tego typu... :P

Oczywiście polecam tego pana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...