Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod Mories.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie kamermod tam nie działa, po załadowaniu paska metin się wyłącza  :) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Aktualnie kamermod tam nie działa, po załadowaniu paska metin się wyłącza  :) 

Musi działać. Wczoraj widziałem 1 lvl jak kradł zmianki/szkaty :)

Opublikowano

Musi działać. Wczoraj widziałem 1 lvl jak kradł zmianki/szkaty :)

To że kradnie zmianki nie oznacza że od razu mod, mógł też po prostu dodać drophacka do klienta  :) 

Serwer słabo zabezpieczony skoro działa tam drophack, lub jest zrobiony na starszym game.

`

­

Opublikowano

To że kradnie zmianki nie oznacza że od razu mod, mógł też po prostu dodać drophacka do klienta  :) 

Serwer słabo zabezpieczony skoro działa tam drophack, lub jest zrobiony na starszym game.

Skoro serwer jest na sourc to co ty pierdolisz ze jest na starszym game zrobiony :x

@topic

Musze poszukac packety serwerowe a zrobie kamer moda

f7i0mu.jpg

sygna.png

Opublikowano

Skoro serwer jest na sourc to co ty pierdolisz ze jest na starszym game zrobiony :x

@topic

Musze poszukac packety serwerowe a zrobie kamer moda

f7i0mu.jpg

Na prawdę dobry hakjer z Ciebie!

12837056149316326405.png

Ps. źle dodałeś CH5  xD  xD  xD 

Co do tematu tak jak już mówiłem moda aktualnie nie ma i jak na razie tak szybko go nie zobaczymy  :) 

Macie tutaj potrzebne info.

IP - 5.196.163.224
Porty
CH1 - 13001
CH2 - 13002
CH3 - 13003
CH4 - 13004
CH5 - 13005
Logowanie - 11002
Mark - 20000

­

`

­

Opublikowano

Na prawdę dobry hakjer z Ciebie!

12837056149316326405.png

Ps. źle dodałeś CH5  xD  xD  xD 

Co do tematu tak jak już mówiłem moda aktualnie nie ma i jak na razie tak szybko go nie zobaczymy  :) 

Macie tutaj potrzebne info.

IP - 5.196.163.224
Porty
CH1 - 13001
CH2 - 13002
CH3 - 13003
CH4 - 13004
CH5 - 13005
Logowanie - 11002
Mark - 20000

­

Nie zle dodalem tylko nie ma na serwerze ch5 :D , nie jest takie ip i nie te porty ,co ty za serwer dodales xD

{'name':'CH1','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':14000,'udp_port':14000,'state':STATE_NONE,},
{'name':'CH2','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':16000,'udp_port':16000,'state':STATE_NONE,},
{'name':'CH3','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':18000,'udp_port':18000,'state':STATE_NONE,},
{'name':'CH4','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':20000,'udp_port':20000,'state':STATE_NONE,},

sygna.png

Opublikowano

Nie zle dodalem tylko nie ma na serwerze ch5 :D , nie jest takie ip i nie te porty ,co ty za serwer dodales xD

{'name':'CH1','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':14000,'udp_port':14000,'state':STATE_NONE,},
{'name':'CH2','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':16000,'udp_port':16000,'state':STATE_NONE,},
{'name':'CH3','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':18000,'udp_port':18000,'state':STATE_NONE,},
{'name':'CH4','ip':'s1.h81.pl','tcp_port':20000,'udp_port':20000,'state':STATE_NONE,},

A no tak dodałem z Arinea, sorka mój błąd  xD 

Mod wywala po załadowaniu, próbowałeś przerobić może moda z PL?  :) 

­

`

­

Opublikowano

@Temperaturek

Ni c***a trzeba miec login packet zeby kamer i game sie zgadzaly innej opcji nie ma . Inaczej mowiac , trzeba rozpakowac game

sygna.png

Opublikowano

oooo!!!!!

Proszę o gotowca! :)

Nie.

zrobcie paczke aby to dzialalo i upnijcie gdzies do pobrania

To zrob xD

@topic

Kamer moda na razie nie ma ,ma go tylko kilka osob ktore Sobie umialy wyciagnac login packet.

Ps: @ Temperaturek :3

sygna.png

Opublikowano

w takim razie prosze o warna dla wszystkich powyzej co sie chwala ze maja moda a nie chca dac linka bo jest to offtopic :] ( tka wiem moj post tez)

Opublikowano

a nie wie ktos moze w plikach pack gdzies to jest jest tam serwer info i inne moze tam tylko gdzie szukac czy tylko cheat rngine ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...