Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na bany po śmierci.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcorebans - da sie połączyć z bazą danych

hardcorebans2 - nie da się połączyć ale zapis jest w pliku, lepszy moim zdaniem

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Używam tego pluginu już i szukałem innego, chyba, że znacie rozwiązanie mojego problemu: Jak podłączam do bazy danych (dane logowania są na pewno dobrze, bo mam dwa inne pluginy jeszcze, które podłączałem) to pisze mi Could not connect to databaseAccess denied for user 'tutaj mój nick w bazie danych' (using password: NO)
Dodam, że potrzebuję łączenia z bazą danych, bo stronę robię.
Jak podłączałem pod bazę danych lokalną, która nie miała hasła, to było ok, ale jak sobie na niej ustawiłem hasło, to ten sam błąd wyskakiwał

Opublikowano

Może sprawdź HardcoreMC? Ba dużo zaawansowanych opcji zarządzania tym trybem serwera. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

­

Używam tego pluginu już i szukałem innego, chyba, że znacie rozwiązanie mojego problemu: Jak podłączam do bazy danych (dane logowania są na pewno dobrze, bo mam dwa inne pluginy jeszcze, które podłączałem) to pisze mi Could not connect to databaseAccess denied for user 'tutaj mój nick w bazie danych' (using password: NO)
Dodam, że potrzebuję łączenia z bazą danych, bo stronę robię.
Jak podłączałem pod bazę danych lokalną, która nie miała hasła, to było ok, ale jak sobie na niej ustawiłem hasło, to ten sam błąd wyskakiwał

using password: NO wskazuje na to, że nie może połączyć się z bazą, na pewno ona jest osiągalna?

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...