Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie- spadek fps

conrad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy ma może ktoś coś takiego że jak zagra mecz w faceit i powiedzmy że po zmianie stron czy też pod koniec meczu zaczynają spadać fps-y i zaczyna się ciąć gra? od razu piszę że komputer jest dobry i na serwerach społecznościowych czy też mixach wszystko jest w porządku.. tak że jeżeli ktoś ma zamiar napisać że komputer lipa czy coś to lepiej niech się nie udziela...

Opublikowano

Łączysz się przez konsolę czy przez przycisk na stronie? Jeśli przez przycisk to masz odpowiedź - łącz się przez Connecta. 

he?

Opublikowano

Na Faceicie też tak czasami mam, a komputer całkiem spoko. Często tak mam jak przełączam się między oknami. 

Po prostu szybki res cs'a i działa - przynajmniej u mnie :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Na faceitach słyszałem o takich problemach jakby drop fps'ów. Ale dla pewności sprawdź spójność plików i w opcjach uruchamiania wpisz to :
-novid -freq 60 -threads x (w miejsce x wpisz liczbe rdzeni w procku) -nod3d9ex -nojoy -processheap -high jeśli to nie zadziała to nie wiem ;v

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...