Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

loga po wpisaniu pasów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sysser ch1

SYSERR: May  1 20:32:47 :: LoadSettingFile: cannot open file: locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
SYSERR: May  1 20:32:47 :: Build: can't load file locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt in LoadSettingFile
SYSERR: May  1 20:32:47 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/poland/map/index
SYSERR: May  1 20:37:09 :: LoadSettingFile: cannot open file: locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
SYSERR: May  1 20:37:09 :: Build: can't load file locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt in LoadSettingFile
SYSERR: May  1 20:37:09 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/poland/map/index
SYSERR: May  1 20:45:17 :: LoadSettingFile: cannot open file: locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
SYSERR: May  1 20:45:17 :: Build: can't load file locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt in LoadSettingFile
SYSERR: May  1 20:45:17 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/poland/map/index

auth

SYSERR: May  1 20:33:28 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: May  1 20:34:50 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: May  1 20:37:55 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: May  1 20:43:01 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: May  1 20:45:53 :: SetBilling: cannot find login key 0

ch2

SYSERR: May  1 20:33:27 :: LoadSettingFile: cannot open file: locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
SYSERR: May  1 20:33:27 :: Build: can't load file locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt in LoadSettingFile
SYSERR: May  1 20:33:27 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/poland/map/index
SYSERR: May  1 20:37:53 :: LoadSettingFile: cannot open file: locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
SYSERR: May  1 20:37:53 :: Build: can't load file locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt in LoadSettingFile
SYSERR: May  1 20:37:53 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/poland/map/index
SYSERR: May  1 20:45:52 :: LoadSettingFile: cannot open file: locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
SYSERR: May  1 20:45:52 :: Build: can't load file locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt in LoadSettingFile
SYSERR: May  1 20:45:52 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/poland/map/index

dodam że wcześniej działało mi normalnie ch2 /ch1 logało po wpisaniu pasów  daje +  musiałem wyłączyć kompa i wyłączyłem portmap i po tym juz nie działa 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Coś namieszałeś w tym pliku, albo wgrałeś mapę i w ogóle go nie masz.

locale/poland/map/metin2_map_sungzi_desert_hill_02/Setting.txt
Opublikowano

Sprawdź czy ostatnio wgrywane pliki nie "pokopały" Ci niczego w plikach. Poza tym tak jak kolega wyżej, sprawdź pisownię pliku setting.

PS. Coś jest nie tak w indexie, sprawdź go.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Hmm.

żeby się jeszcze upewnić czy to ten błąd jest winowajcą, możesz usunąć z indexu (w folderze map) wpis do tej mapki (zapisz sobie gdzieś by potem ją dodać) i wtedy odpal serwa na nowo i sprawdź czy dalej wywala czy nie.

Jeśli nie to sprawdź dobrze tą mapę głównie plik setting.txt

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ok sprawdze ale najlepsze jest to że ja nie dodawalem żadnej mapy więc nwm wgralem tylko pliki serwerowe i ogień ale miałem właśnie taki sam problem więc pozmiemiałem mam folder ch1 i tam mam folder dugnon i miasta w folderze miasta są same miasta to te idexy z dodalem do tego dungon i działało przez jakiś czas

Opublikowano

Ok sprawdze ale najlepsze jest to że ja nie dodawalem żadnej mapy więc nwm wgralem tylko pliki serwerowe i ogień ale miałem właśnie taki sam problem więc pozmiemiałem mam folder ch1 i tam mam folder dugnon i miasta w folderze miasta są same miasta to te idexy z dodalem do tego dungon i działało przez jakiś czas

A masz po robione w tych folderach skróty?

Zrobiłeś po prostu pod-kanały.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Narazie działa jak coś to bede pisał poprostu folder z mapa byl w innym folderze dodalem do map i działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...