Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którym zawodnikiem gra Ci się najlepiej?

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Z braku budżetu przez kochaniutkie EA postanowiłem zmienić politykę - p******* Messich, Cristianów i zajmuję się grą piekielnie dobrymi bestiami, które kosztują grosze.

Chciałbym z Wami podyskutować i wymienić się opiniami, którymi zawodnikami gra się najlepiej? Chodzi tu o bardzo małe kwoty, ale aby gra takim gościem była mega przyjemna.

Ja gram osobiście składem z Serie A, Gervinho, Doumbia, Ibarbo, Hernanes, Guarin, Mertens, Maicon itd... Co jakiś mecz z ławki wchodzą Bolasie, Vietto, Quagliarella, Chikhaoui itp. Gra nimi to poezja, przeciwnik ze składem z ov 85-88 pada jak mucha, mam z tego mega satysfakcję, bo mój skład kosztuje 50k, a widzę w takich meczach różnicę w skillu (#skillaNIEkupisz).

A Wy? Kogo polecacie? ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Cavani- Niesamowite long shoty i dobry drybling. Umie powalczyć o piłkę.

Lacazette- Szybki, dobre szczały, ładnie wybiega do prostopadłych podań. 

Lucas- Szybki + dobry drybling. Umie zejść ze skrzydła i uderzyć na bramkę. 

David Luiz- Trudny do przejścia + dobrze główkuje (przydaje się przy rożnych, tych moich jak i rywala).

1389013572-U595569.jpg

Gość Ramzes.
Opublikowano

Może na początku nie tacy tani ale to moje ulubione karty w FIFE 15

ISCO ( on to tani )

Reus

Di Maria

James 

<3

@Edit

Aa i jeszcze na początku FIFY grałem Jacksonem Martinezem i Giovanim Dos Santosem - też OPki

Opublikowano

Maciej Rybus, Kamil Glik, Grzegorz Krychowiak. U mnie sprawują się... wyśmienicie. ^_^

sygnatura_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...