Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchaweczki

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoo guys

Potrzebne mi propozycje dobrych słuchawek z mikrofonem. Bardziej zależy mi na jakości mikro niż słuchawek (może i sam byłby lepszym rozwiązaniem ale to nie wchodzi w grę). Cena może coś w graniach 100, 150zł?

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Fatal1ty od Creative - cena waha się od 90 do 130 zł, moje trzymają już kilka lat , razem z mikrofonem, więc solidna marka. Mikrofon wyjmowany 

sluchawki-creative-fatality-gaming-hs-10

Opublikowano

Creative'ów nie polecam zepsują się po 2 tygodniach.

Do 150 zł możesz poszukać na alledrogo siberi v2 po 100 zł wczoraj widziałem.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Creative'ów nie polecam zepsują się po 2 tygodniach.

Do 150 zł możesz poszukać na alledrogo siberi v2 po 100 zł wczoraj widziałem.

Również nie polecam creativów, psują się szybko.

Dzięki @MrwolfiMan i @kavoweciastko to własnie one mi się popsuły po niezbyt miłym użytkowaniu ;x

Opublikowano

Psują się szybko? Moje już 4 rok trzymają. Może kwestia użytkowania :P Są używane codziennie ale tylko w domu, nie w podróży. 

Opublikowano

Psują się szybko? Moje już 4 rok trzymają. Może kwestia użytkowania :P Są używane codziennie ale tylko w domu, nie w podróży. 

Miałem te najtańsze za ok. 20 zł :P

Opublikowano

@Diukes ja miałam kupione za 250 zł z creative. Miałam je tylko w domu, nic z nimi wielkiego nie robiłam, a popsuły sie szybko. Po 3-4 miesiącach połamała się jedna słuchawka. Druga po roku od kupienia słuchawek. A dźwięk i tak jest sto razy lepszy w tańszych słuchawkach z superluxów. Ja się przesiadłam z słuchawek z mikrofonem na słuchawki superluxy za 150 zł, w których dźwięk jest o niebo lepszy, a mikrofon mam osobno z samsona.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Miałem te najtańsze za ok. 20 zł :P

Za 20 zł to słuchawki raczej dobrymi nie są ;) Te co ja mam mówię - 4 rok trzymają i grają tak samo jak pierwszego dnia po zakupie ;)

@Diukes ja miałam kupione za 250 zł z creative. Miałam je tylko w domu, nic z nimi wielkiego nie robiłam, a popsuły sie szybko. Po 3-4 miesiącach połamała się jedna słuchawka. Druga po roku od kupienia słuchawek. A dźwięk i tak jest sto razy lepszy w tańszych słuchawkach z superluxów. Ja się przesiadłam z słuchawek z mikrofonem na słuchawki superluxy za 150 zł, w których dźwięk jest o niebo lepszy, a mikrofon mam osobno z samsona.

@kavoweciastko ja tam nie wiem, pierwszy raz słyszę takie opinię. 2 moich znajomych też fatal1ty posiadaja i nie narzekają. Jeden mi je polecił, ma rok dłużej niż ja. Co do jakości dźwięku - używałem wcześniej jakiś tanich, po 30 zł co kupowałem, często wymieniałem, i w porównaniu do tamtych to różnica jest kolosalna. A że innych droższych nie miałem bo nie było potrzeby wymieniać to też nie wiem jak to się ma do takich. Cóż, to są typowo słuchawki dla graczy, chociaż ja muzyki na nich normalnie słucham i jakości jakoś gorszej nie zauważam :P

Opublikowano

@Diukes Ja akurat miałam SB Tactic 3D Alpha, takie same miał mój chłopak, jemu natomiast w krótkim czasie siadł mikrofon, mimo że nic z nim nie robił. Kilka moich znajomych też miało słuchawki z Creative (różne rodzaje) i też narzekają że szybko sie psują. Ja przed Creative mialam słuchawki za 10 zł, wiec różnica też była kolosalna. Ale taką samą kolosalną różnicę odczułam kiedy nabyłam superluxy za 150 zł. Są o niebo lepsze od creativów za 250 zł.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Cóż, ja polecam ten konkretny model, na temat innych się nie wypowiem bo zwyczajnie nie znam nikogo kto by używał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...