Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoM2 - wybór profesji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały dylemat: otóż, jaką profesję dać wojownikowi, jeśli chodzi o expienie. Zakładam temat, gdyż serwer WoM2 jest wysokiej klasy, a nie wydaję nawet grosika na IS. Gram wojownikiem i mam mały poziom. Punkty rozdaję w siłę.

Aha i jeszcze jedno - czy to prawda, że w administracji jest Polak? Jaki ma nick? Czy Polaków można często spotkać? Częściej to widzę Rumunów (nie wiem jaka jest inna nazwa na kraj Rumunia) i Brytyjczyków, niż naszych Polaczków.

Pozdrawiam

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeżeli staty rozdajesz w siłę to mental. Dobry do expienia z powodu dużej ilości defa przez silne ciało. Jeżeli później chcesz coś osiągnąć w pvp to mental też się na to nada. Liczę na Like :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Jeżeli staty rozdajesz w siłę to mental. Dobry do expienia z powodu dużej ilości defa przez silne ciało. Jeżeli później chcesz coś osiągnąć w pvp to mental też się na to nada. Liczę na Like :)

Ponoć Mental słabo daje radę w grocie. Czy to prawda? Czy na Bossy i Metiny Mental też jakoś da radę?

Opublikowano

Ponoć Mental słabo daje radę w grocie. Czy to prawda? Czy na Bossy i Metiny Mental też jakoś da radę?

Nie wiem jak mental radzi sobie na tym serwerze ale na bossy i metiny będzie doskonały. Bossy z powodu silnego ciała- masz na G i cie nie odpychają więc to jest wielkie ułatwienie. Na metiny według mnie potrzeba dużo defa żeby nie padać a hity będą dobre jak sobie ogarniesz jakiegoś dobrego riba :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

A ile średnich do RIBKA byłoby dobre? Jakie bonusy? Wiem, że aktualnie dropią heksagonalne - dropić je i otwierać / sprzedawać?

EDIT: A jaką profesję i moce wybrać na dropka i na buffa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...