Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS CS 1.6 Steam

lowcab93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Parametry mojego laptopa HP nx6325:

Windows XP Professional Service Pack 3

Mobile AMD Sempron

Processor 3500+

1.79 GHz, 896 MB RAM

Karta Graficzna ATI radeon xpress 1150

Zakupiłem CS steam i FPSy wachają się między 50-80 a jak poleci smoke to spadają nawet do 20-30. Próbowałem róznych confingów, wyłączyłem synchronizację pionową, wyczyściłem kompa CCleaner i odkurzaczem... niema żadnego efektu. Wiem, komputer nie jest najnowszy ale grałem nie raz na słabszych sprzętach w csa i grało się o wiele lepiej. Prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Sprzęt jest słaby, ale skoro tak mówisz..

A Non Steam? Probowales? Jaki jest efekt?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Zrobie formata, zainstaluje najnowsze sterowniki za pomoca Drive Booster 2 i zobaczymy na Steam i Non Steam. Jutro napisze co i jak.

Opublikowano

zrobiłem formata i zainstalowałem CS 1.6 non steam v23 czystą wersje bez zadnych dodatkowych modeli itp ważąca 240 mb.Gra sie o wiele lepiej, ping rownież jest mniejszy lecz fps troszke są większe lecz nie wiele ale roznica jest. Za to Steam bez zmian... zamulony. Nie rozumiem tego? ;p

Opublikowano

Ping:

http://www.mpcforum.pl/topic/1407989-od-dzi%C5%9B-wysoki-ping-nie-b%C4%99dzie-twoim-problemem/

Co do FPS, spróbuj wrzucić config i userconfig z NS na STEAM, jesli nie pomoże, to sciagnij jakis config na low quality&high fps

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Po prostu słaby komputer, a steam ma to do siebie że troche lagczy. Ja miałem słabszego kompa od Cb ale grałem wtedy tylko na NS bo nie było takich lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...