Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luden Echo

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na jakie champy składa się ten przedmiot? Bo poza Ahri nie jestem przekonany do niego...

Zastąpić Rabadona tym itemkiem? Synergie, porady? Prosze o wypowiedzi doświadczonych osób ;>

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Rabadon jest przeważnie lepszy. 30% AP kiedy z innych itemków wyciągasz ok. 500 daje Ci całkiem ładną sumkę.

Ten przedmiot ja prawie zawsze składam na Cassio, Xerathu, Katarinie, Annie (jak gram na midzie) i na Syndrze. Zdarza mi się złożyć jeszcze na LeBlanc, ale nie zawsze go na niej kupuję. Szczerze ten przedmiot można wcisnąć na prawie każdego AP na midzie, ale to już kwestia gustu.

Opublikowano

Lux, AP Kog, Ziggs, Syndra, czasami Leblanc, Ahri, Katarina, Annie, Viktor, Veigar

Na większość AP na mida pasuje :)

Opublikowano

jako który przeważnie składacie? pierwszy,  drugi?

Jako pierwszy to się za bardzo nie opłaca, bo nie masz z czego zrobić dobrego DMG'u. Najlepiej jako drugi/trzeci. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Składasz na postaciach, które mają spamowalne skille np Cassiopeia lub, które mają dobry poke.  Ja osobiście składam na Vlada (niskie cd - szybciej stackuje luden), Xeratha (dobry poke), Syndra (dodatkowy burst i dobry harass)

I polecam dodatkowo na Kennena. Toż to broken gówno. Maxujesz jako pierwsze W i jak wjedziesz typowi z takim R+W i ten efekt z luden to nie ma co zbierać xD.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja echo osobiście składam jako trzeci item, ale to też zależy na kim.. Polecam na Katarinie jako pierwszy/drugi. Przedmiot dobrze współgra z: Ori, Ahri, Lb, Xerath itd. 

Opublikowano

ja echo skladam pod koniec, przydaje sie ale nie w early/mid game

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Opłaca skladać się to na vladimira top??

Na vlada jest to bardzo dobry item, po jego złożeniu masz niesamowity dmg z e.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...