Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Number 1#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio wbijał jakiś gracz [HLTV] na serwerze gdzie mam admina.. i nie mogę mu dac bana 

jak on to zrobił że wszedł na HLTV i jak mu dac bana ?..

76561198159884120.png

Opublikowano

niech sprobuje root serwera, tzn Head Admin.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jaki dokładnie miał nick..? Zdarza się tak, że HLTV Twojego serwera może się zbugować i dołączyć do którejś drużyny, ale wygląda to tak, że jest przypisany do któregoś z teamu, ale nie nabija sobie stat oraz stoi tylko na respie. Tylko, że nie widać postaci ale ona się znajduje gdzieś na respie i można takie HLTV zabić i sobie staty nabijać. Nie wiem czy jakoś to wyraźnie wytłumaczyłem, ale wiele razy spotkałem się z czymś takim i sobie staty do topki nabijałem xD

Ew. mógł być to jakis gracz i nie mogłeś go zbanować bo AMX Bans Ci nie działał.

Opublikowano

to jest tak grasz wbił na serwer  nick taki miał tier0[HLTV] no i normalnie grał dołączył do drużyny więźniów ( Serwer JB)

76561198159884120.png

Opublikowano

Jesli sobie dal tylko taki przedrostek to nie mozliwe ze mial immunitet HLTV - jesli to gracz, musial miec steamid.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Opublikowano

a dalej wchodzi na ten serwer?

7ltRHSP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...