Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7

Xatraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu mam zcrackowanego windowsa 7. Teraz potrzebuje zrobic format a nie mam plyty z windowsem. Czy moglby mi ktos wyslac link skad bym mogl pobrac windows 7 i jakim programem najlepiej przegrac na plyte? Z gory dzieki

Opublikowano

łap tu Windows 7 30 dni trail :-) http://getintopc.com/softwares/operating-systems/Niestety jest on w wersji eng ale można łatwo spolszczyc :-)

Sprzęt na którym pracuje :)

PŁYTA GŁÓWNA ASRock Z87 Extreme3 PROCESOR Intel CORE I5-4670K 3.4GHz KARTA GRAFICZNA Gigabyte GeForce GTX770 KARTA DŹWIĘKOWA Creative XFI Titanium HD CHŁODZENIE SilentiumPC Fortis HE1225 ZASILACZ Be Quiet! Pure Power L8-CM-630W
PAMIĘĆ RAM Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 DYSK SSD Plextor M5 Pro 2,5'' 128GB DYSK HDD Seagate 1 TB Barracuda ST1000DM003 NAPĘD DVD SAMSUNG S224BB OBUDOWA SilentiumPC Regnum L50 Pure Black SYSTEM OPERACYJNY Windows 7 Professional

Opublikowano

łap tu Windows 7 30 dni trail :-) http://getintopc.com/softwares/operating-systems/Niestety jest on w wersji eng ale można łatwo spolszczyc :-)

Tylko w Windows 7 Ultimate jest możliwa zmiana języka.

Autor tematu napisał, że używa nieoryginalnego Windowsa, więc raczej nie posiada klucza, który jest potrzebny do pobrania systemu z tej strony.

Opublikowano

Tylko w Windows 7 Ultimate jest możliwa zmiana języka.

Autor tematu napisał, że używa nieoryginalnego Windowsa, więc raczej nie posiada klucza, który jest potrzebny do pobrania systemu z tej strony.

To jego problem, to jedyna strona z ktorej mozna pobrac oryginalnego windowsa, nie bedziemy dawac czegos czego autor nie ma.

­

Opublikowano

@TroLLu nie pisałem że chce oryginalnego windowsa :) napisałem że chce nieoryginalnego windowsa 7 którego posiadam więc nie bedziesz mi dawał czegoś czego nie mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...