Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do CSa

Pasik18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam mały problem, planuje kupić nowy monitor, jednakże moje fundusze nie są zbyt duże..

Więc.. Moje pytanie brzmi:
Co myślicie o takim? :      http://ajkomp.pl/monitor-lg-185-19en33s-b-led-1366x768-vga-5ms-czarny-p40423.html
Czas reakcji 3.5ms, matryca TFT TN, 18.5cala ?
A może taki? :    http://www.x-kom.pl/p/204996-monitor-lcd-led-20-acer-v206hqlbb-czarny.html#

Być może znacie i/lub plecacie jakieś inne monitory do tej ceny (MAX 350)

Gram głównie w CSa, czasem, choc rzadko w BFa 3 i na tym właśnie chciałbym się skupić

Dziękuja z góry jak mało który :)

Legenda
Opublikowano

Może być, ale strasznie słaby wybór. Monitor do cs'a to koszt 1200zł, który posiada minimum 120Hz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

IMO ten drugi lepszy, ale tak czy tak nie jest to najlepszy wybór pod taką grę jaką jest GO. W pixele pograsz, ale najzwyczajniej w świecie te monitory są przecietne.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Imo ten 2, ale lepiej dozbieraj sobie do 1,2k i kup sobie 144hz. 

Dozbieraj do 1.2k  xD

Może być, ale strasznie słaby wybór. Monitor do cs'a to koszt 1200zł, który posiada minimum 120Hz.

Niestety, kasy na prawde teraz brak, a mam słaby monitor, stary z DELLa.. Średnio widze ludzi np. w trupie.. Mimo tego, ze juz bawilem sie rozjasnieniem ekranu, csa, panelem z Nvidii, dlatego planuje kupic cos lepszego, nowszego :)

IMO ten drugi lepszy, ale tak czy tak nie jest to najlepszy wybór pod taką grę jaką jest GO. W pixele pograsz, ale najzwyczajniej w świecie te monitory są przecietne.

A jaki byś polecał? Niewiele droższy niż te, króre ja podałem? :)

Opublikowano

Powyżej 75hz odświeżania i tak ludzkie oko nie potrafi zobaczyć róznicy, ale jak brać to ten 19.5 cala

HAHA, no co Ty przecież, ludzie oko nie widzi więcej niż 24 fpsy  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

w tej cenie ciężko do csgo monitor, zobacz na coś z benq.

Opublikowano

A tak na przyszłość
Wchodzą w grę w ogóle używane monitory? 
Wolałbym nowy wiadomo, tylko może się np trafić jakas okazja i jakiś monitor stówke taniej :)

Opublikowano

HAHA, no co Ty przecież, ludzie oko nie widzi więcej niż 24 fpsy  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

w tej cenie ciężko do csgo monitor, zobacz na coś z benq.

ludzkie oko nie widzi roznicy tak drastycznej +30 fps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...