Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam, jak zatrzymać darmową grę ograniczoną czasowo bez konieczności pobrania jej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć! Ostatnio na Steam za darmo jest Call of Duty Advanced Multiplayer. Mam pewnien problem... Chcę zatrzymać tę grę w swojej bibliotece, jednak nie chcę jej pobierać. Czy istnieje opcja, aby widniała ona w bibliotece ZAWSZE, (również na innych urządzeniach, tj. możliwość pobrania jej) bez konieczności pobrania jej? W przyszłości chętnie zagram w tą grę, jednak teraz nie mam czasu, jak i zbyt dobrego sprzętu.

Opublikowano

Nie nie masz takiej możliwości! Ta gra jest dostępna TYLKO od daty udostępnienia za darmo do końca czyli np. 2 dni czy ile tam to trwa, nawet jeśli pobrał byś 2h przed zakończeniem to i tak po tych 2h już w nią nie zagrasz 

Cześć...

Opublikowano

­

Gra obecnie jest na 2 dni potem znika z biblioteki.
Grę możesz jedynie kupić.

To znaczy, że będzie można w nią grać tylko przez dwa dni nawet po pobraniu? (Trial.) @_@ Czy będziemy mogli w nią grać po pobraniu; tak jakbyśmy kupili licencję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...