Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterowaniem GTA V PC

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na poczatku przy sciagnieciu tej gry mialem dylemat czy ona w ogole mi pojdzie na moim PC ale okazuje sie ze dziala i to w miare dobrze tz. jesli np. jade autem to gra sie nie zacina. Probem jest jedynie w sterowaniu myszka i klawiatura bo klawisze nie reaguje tak jak powinna i dziala jakby  w zwolnionym tepie.  Chwilowo mam piracka wersje tej gry bo chcialem przetestowac czy bedzie dobrze chodzic.

WIe ktos moze jak temu zaradzic?

u1lc.png
Opublikowano

Zwróć się o pomoc gdy będziesz miał oryginalną kopię. To forum nie popiera piractwa więc póki co dziękujemy za udział w programie.

Opublikowano

Zwróć się o pomoc gdy będziesz miał oryginalną kopię. To forum nie popiera piractwa więc póki co dziękujemy za udział w programie.

Kupil bym z checia orginal ale chce wiedziec czy bedzie chodzil tak jak powinien dlatego pierw chcialem przetestowac na piracie. Nie wiem teraz czy to kwestia nie orginalnej gry czy moze czegos z komputerem.

Ogolnie np jesli auto jest rozpedzone gra sie nie tnie. Jedynie klawisze dzialaja ze spowolnienem

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...