Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto dogry?>

Ciast3k.Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, oplaca sie. W Wot nie ma wielu sposobow na zloto, jedynie esl i konkursy, ale do tego potrzeba umiejetnosci, dla osob majacych czas to dobry sposob.

Opublikowano

Możesz siedzieć długo, robić w c**j refów, dodawać screeny, czy odpowiadać na wszystkie pytania - a i tak to czy dostaniesz pkt zależy od zidiociałego moderatora, który ma Cię w d***e.

Kiedyś serwer działał przyzwoicie, masę RP w LoLu i golda w WoT doładowałem, teraz to jest porażka.

Opublikowano

bo nie wiem jak to tam wygląda/ jakim sposobem można najwiecej punktow zdobyc? Np. ogladanie filmikow itp ? takie cos jest?

i mam takie jeszcze jedno pytanko. mam arttlerie i czy jest jakiś osobny mod na smugi, i czy jest on legalny w wot?>

Opublikowano

bo nie wiem jak to tam wygląda/ jakim sposobem można najwiecej punktow zdobyc? Np. ogladanie filmikow itp ? takie cos jest?

i mam takie jeszcze jedno pytanko. mam arttlerie i czy jest jakiś osobny mod na smugi, i czy jest on legalny w wot?>

Zadania w grach.

Ten mod jest nielegalny.

Opublikowano

i mam pytanie co do wota, mam go juz zainstalowanego, a jest w wot zadanie na zainstalowanie + rozegranie bitwy. jak on to widzi? Bo podczas wcisniecia graj przenosi mnie do rejestracji wot na wargaming ..

Opublikowano

a ty z tego korzystasz? Bo chcialby miec jakis przyklad ile siedzenia/ co / ile golda :D

Tak, zwykły user wyciągnie 1k golda w tydzień bez problemu.

i mam pytanie co do wota, mam go juz zainstalowanego, a jest w wot zadanie na zainstalowanie + rozegranie bitwy. jak on to widzi? Bo podczas wcisniecia graj przenosi mnie do rejestracji wot na wargaming ..

System wykrywa że masz konto i ciężko będzie zrobić wtedy misję.

Opublikowano

Możesz siedzieć długo, robić w c**j refów, dodawać screeny, czy odpowiadać na wszystkie pytania - a i tak to czy dostaniesz pkt zależy od zidiociałego moderatora, który ma Cię w d***e.

Kiedyś serwer działał przyzwoicie, masę RP w LoLu i golda w WoT doładowałem, teraz to jest porażka.

Jestem tam Moderatorem i działu WoT nawet także wypraszam sobie takie słowa.

Działa i polecam, bo łatwy i prosty sposób na złotko.

Opublikowano

No tak zbieraj punkty normalnie jak inni to zobaczysz ile czasu poświęcisz. Jak jesteś modkiem to dostajesz tam ustaloną przez siebie kwotę to na wszystko Cię stać a nieraz siedzieć w jednej grze po 1 misja z rejestracją jest nie zaliczana to się zbierać odechciewa

Opublikowano

Nie opłaca się zbierać punktów.

Często nie przyznają punktów, nawet gdy wykonasz wymaganą akcje w grze.

Admini to w większości gimby, które najwyraźniej mają problem z poprawnym rozumowaniem bądź wzrokiem i mimo wysłania im ss z gry, nie przyznają ich w ogóle i bezczelnie kłamią że konto zostało zasilone środkami.

Nie polecam 2/10

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jestem tam Moderatorem i działu WoT nawet także wypraszam sobie takie słowa.

Działa i polecam, bo łatwy i prosty sposób na złotko.

Jesteś moderatorem, więc mam zmienić swoje podejście? Błagam Cię. Niejednokrotnie odpisywałem ja, czy moi znajomi korzystający z serwisu. Odpowiedzi na temat, zgodne z prawdą - każdy chciał pewnych pkt, bez pierdolenia i niepotrzebnego spamu, czy przepisywania tego, co napisał poprzednik. I gdzie są nasze punkty?

Who cares. Jak się komuś chce ślęczeć nad debilnymi pytaniami całymi dniami dla 10, czy 20 pkt to jego sprawa, ja odpuściłem sobie ten szajs.

To samo tyczy się punktów za referiale. Wykonuje "zadanie", czekam +/- 48h, żeby nic nie dostać. Kontaktuje się z "supportem", od razu wysyłam screeny z gier, bo wiem jak to działa. I jaką dostaję odpowiedź? " Proszę o przesłanie screenów z rejestracji (meila) oraz screena z wykonanym zadaniem w grze, a ostatecznie punktów i tak nie ma. Śmiech na sali.

Może starasz się być nie wiem, fair względem innych, przyznajesz te punkty (albo nie) za normalne odpowiedzi, ale opinię apropo moderatorów serwisu wyrabiają też inni moderatorzy. 

Admini to w większości gimby, które najwyraźniej mają problem z poprawnym rozumowaniem bądź wzrokiem i mimo wysłania im ss z gry, nie przyznają ich w ogóle i bezczelnie kłamią że konto zostało zasilone środkami.

Nie polecam 2/10

Nic dodać, nic ująć  :rolleyes:

Podsumowując - nie stać Cię na zakup golda, masz czas - baw się, zbieraj punkty. Zawsze to darmówka.

Opublikowano

Nie polecam 2/10

Jeśli wykonasz zadanie zgodnie z instrukcją nie ma innej opcji, niż otrzymanie należnych pkt. Jeśli robiłeś "po swojemu", a nie jak należy, to co się dziwić, że nie dostaniesz pkt?

Bezczelnie kłamią? Dostałeś pkt, oni to sprawdzili, chciałeś wyłudzić kolejne, nie dostałeś, to najlepiej zwyzywać od oszustów? Bad idea.

Jesteś moderatorem, więc mam zmienić swoje podejście? Błagam Cię. Niejednokrotnie odpisywałem ja, czy moi znajomi korzystający z serwisu. Odpowiedzi na temat, zgodne z prawdą - każdy chciał pewnych pkt, bez pierdolenia i niepotrzebnego spamu, czy przepisywania tego, co napisał poprzednik. I gdzie są nasze punkty?

Who cares. Jak się komuś chce ślęczeć nad debilnymi pytaniami całymi dniami dla 10, czy 20 pkt to jego sprawa, ja odpuściłem sobie ten szajs.

To samo tyczy się punktów za referiale. Wykonuje "zadanie", czekam +/- 48h, żeby nic nie dostać. Kontaktuje się z "supportem", od razu wysyłam screeny z gier, bo wiem jak to działa. I jaką dostaję odpowiedź? " Proszę o przesłanie screenów z rejestracji (meila) oraz screena z wykonanym zadaniem w grze, a ostatecznie punktów i tak nie ma. Śmiech na sali.

Może starasz się być nie wiem, fair względem innych, przyznajesz te punkty (albo nie) za normalne odpowiedzi, ale opinię apropo moderatorów serwisu wyrabiają też inni moderatorzy. 

Nic dodać, nic ująć  :rolleyes:

Podsumowując - nie stać Cię na zakup golda, masz czas - baw się, zbieraj punkty. Zawsze to darmówka.

Są podane wymagania jakie trzeba spełnić, aby otrzymać pkt, nie w każdym dziale są one przyznawane. Jeśli odpowiedź została udzielona, to nie dostaniesz już punktów.

Jeśli chodzi o support - podałeś tylko dowód ukończenia misji, a nie wiadomo, czy to Twoje konto. Trzeba też podać screen z maila.

Jeśli ktoś nie chce wydawać realnej kasy na grę, to po za próbowaniem w konkurach, gdzie 90% to szczęście się liczy, albo esl, gdzie szczęście + skill ta stronka to jedyne rozwiązanie.

Temat uważam za wyczerpany, wkrada się już zbędny spam. Jeśli autorze chcesz korzystać ze stronki, to korzystaj, jeśli nie, to nie. Nic na siłę.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...