Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS:GO

Manetros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż moje stare słuchawki Creative Fatality się zepsuły zamierzam kupić nowe słuchawki, które będą miały zastosowanie w grach a dokładniej w CS:GO. Mój budżet to do około 200zł dlatego zastanawiam się obecnie nad Superlux HD669 oraz Superlux HD681 EVO MKII. Posiadam zintegrowaną kartę dźwiękową oraz stawiam na to aby słuchawki były wygodne (mam małą głowę) oraz aby miały dobre pozycjonowanie. Najlepiej aby wypowiedział się ktoś kto miał do czynienia z tymi słuchawkami, chcę wiedzieć, które z tych dwóch słuchawek będą się lepiej sprawdzały do cs:go.

Opublikowano

Nie wiem czy takie dobre, czytałem wiele opinii na przeróżnych forach i jestem przekonany, że Superlux HD 681, które kosztują niecałe 80zł będą jakościowo lepsze od SteelSeries. Takie słuchawki jak Creative, Logitech, SteelSeries, Roccat, Razer są popularne i uznawane, za dobre jedynie dzięki marketingowi. Niby uznawane są za słuchawki dla "graczy", a coś takiego tak naprawdę nie istnieje, gdyż to jest zwykły chwyt marketingowy. Zastanawiam się nad tymi dwoma Superluxami ale nie miałem nigdy z nimi do czynienia i chciałem aby wypowiedziała się jakaś osoba, która używała je. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...