Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za KamerModa

Bartuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na metin2pl? czy na priv?

Ogolnie ja gram bardzo dlugo na modzie (na PLu) obecnie 65lvl i nie mam bana. Uzywam pelerynek z moda.

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Na PL teraz nie warto czitować. Często dzieje się tak, że zostawisz sobie bota na godzinę, wyjdziesz z domu czy coś, wracasz a tu ban. Naprawdę nie warto.

who cares?

Opublikowano

warto czitowac tylko z glowa a nie zostawiasz bota gdzie sporo osob i idziesz sobie gdzies na godzine lukac co chwile na bota i git bedzie

Opublikowano

Jak będziesz grać ostrożnie, to nie wyłapiesz bana. Śmiało możesz cisnąć na attack/speedhackach, a przy ludziach to wyłączać. Fishbota banują, chyba, że będziesz przy kompie patrzył czy GM nie łapie.

Opublikowano

Jeśli bocisz z głową to bana nie wyłapiesz.

No, ale jeśli chcesz postać zostawić na parę godzin w godzinach szczytu to wiadomo co się stanie.

Pasjonat
Opublikowano

Mieli chwilową falę, kiedy to banów poleciało sporo. Teraz jest podobnie, aczkolwiek odrobinę lepiej jest z tymi banami. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Przykładają do tego większą uwagę, ale i tak najbardziej to polegają na raportach graczy.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ogólnie to na pl-a polecam jedynie tylko mobberhacka nic więcej. Teraz przważnie jak odpalisz bota a do tego jeszcze jakieś wh bana masz gwarantowanego.

Opublikowano

­

Teraz na PL lecą bany z automatu, więc nie polecam. 

A za FB szybciej banują niż myślisz. ;p

Nie wszystko automat wychwyci, nie raz też niewinny gracz zostanie ukarany z automatu. Co do tematu, to zależy od farta, są tacy co bez przerwy na modach siedzą i nie mają bana, a są tacy co od razu przez automat dostają.

Opublikowano

Dalej lecą bany za kamermoda (za automatu) Ja już drugiego dostałem xD

Nie warto, chyba że chcesz stracić konto.

Boty też szybko lecą, kilkadziesiąt minut i "twoje konto zostało zablokowane"

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Musisz grać ostrożnie, bana za moda możesz dostać w każdej chwili. Nie polecam grać teraz na modzie :)

­

Opublikowano

Na PL jakiś czas temu była akcja, że pobierali informacje z clienta gry o ew. programach wspomagających wbudowanych do clienta. Aktualnie czegoś takiego nie ma, więc nie ma się co bać :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Pasjonat
Opublikowano

­

Nie wszystko automat wychwyci, nie raz też niewinny gracz zostanie ukarany z automatu. Co do tematu, to zależy od farta, są tacy co bez przerwy na modach siedzą i nie mają bana, a są tacy co od razu przez automat dostają.

Zależy od hackshielda, który często wariuje.  xD

@TeJkuu właśnie jest co się bać, to, że z Twoich informacji wynika, że nie pobierają tych danych to nie znaczy, że nic nie robią w kierunku cheaterów.

Opublikowano

@m0u

Na 100% robią coś w kierunku cheaterów, ale powiedzmy sobie szczerze... czy kiedykolwiek im się uda ?

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Pasjonat
Opublikowano

@TeJkuu aczkolwiek zawsze uda im się jakąś część wyłapać i tak samo zapytam, czy jesteś pewien, że to akurat nie będziesz Ty, lub pojawią się osoby takie jak na wom'ie? ;)

Opublikowano

@m0u

Pewności nigdy nie ma, a jak to mówią bez ryzyka nie ma zabawy ;)

Ja już miałem nieprzyjemną sytuację związaną z banowaniem za edycje clienta, wystarczyło (tak jak w moim przypadku) mieć auto logowanie wbudowane do clienta ;)

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Pełno osób na tym gra i to jeszcze są tacy głupi ludzie co na modzie lecą na dobrze rozwiniętych kontach i jakoś nic się im nie dzieje, może coś robią w kierunku „banowania” botów, ale to jest nikłe. Polski metin już powoli wymiera, chodzi oczywiście o serwery globalne, bo prywatne mają się dobrze, chociaż moim zdaniem jest ich coraz mniej.  ;)

Opublikowano

Myślę, że poprawili ten automat do banowania, bo kiedyś udawało mi się wyexpić po 10 - 15 kont do 20lvla bez bana, a teraz ciężko jedno doexpić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...